Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
doufám že oba mluvíme o obtížnosti veterán :D

jinak fakt to je nemožný dojet sám ...

kdyby aspon v tý misi byl kulomet ... to by bylo pak easy :D

Samozřejmě, že Veteran obtížnost :D, chci všech 69 hvězdiček (mám 51 :)) ...mně by stačila i sniperka :D

PS: z dostupnýho arzenálu na ně pořádně platí jen RPG do hlavy :D -> když se dobře trafíš, tak je hned tuhej :D

• Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ano odomikas si obleky pre snipera.. az nato, ze Urban je za 150 ONE HIT KILLOV so sniperkou a Desert je za 200.. mam ich kazdu prestiz :dozey: po odomknuti vsetkych dostanes title s lietadlom a embem hlavy snipera v kamuflazi ..

Smazak, ano, je to remake mapy z cod1 ak sa nemylim :)

Tak nechci si hrát na všeználka, ale jak si odemykáš suity? Dyť nikde v create class nemáš možnost "select suit camo"... Já myslel že se obleky automaticky mění v závislosti na mapě?

A koukám, že tu máte problém se Spec Ops High Explosive...tady je jeden levný a špinavý trik :D http://www.youtube.com/watch?v=RrbHovu4_Ws

Edit - Omluva, moje blbost, kolem 50 úrovně mi naskočilo něco ve stylu "na zasněženejch mapách můžeš používat snow camo"... ale kdybych to přehlíd ani bych se nedivil :P a se snipou moc nehraju, až na wastelands sou na to podle mě moc malý mapy :(

Odesláno

tak jsem to zkoušel na pc ale je to neskutecna blbost - stasnej zmatek ze vsech stran se strili a jenom neprehlednost - nevim jak to muze nekoho bavit - ta hra je graficky povedena ale hratelnost nula nula nic -jo tak 10 az 15 let zpet to byval cas kdy vychazely hry s perfektni hratelnosti ale ted je to hnus a nezalezi jestli ovladate vojaka psa a nebo martana vsechno je na jedno brdo a lidi jsou ztoho akorat zblbli - kazdy mlady kluk dnes neumi nic jineho nez jen drepet pred obrazovkou a hrat ty vypatlany hry

Odesláno
tak jsem to zkoušel na pc ale je to neskutecna blbost - stasnej zmatek ze vsech stran se strili a jenom neprehlednost - nevim jak to muze nekoho bavit - ta hra je graficky povedena ale hratelnost nula nula nic -jo tak 10 az 15 let zpet to byval cas kdy vychazely hry s perfektni hratelnosti ale ted je to hnus a nezalezi jestli ovladate vojaka psa a nebo martana vsechno je na jedno brdo a lidi jsou ztoho akorat zblbli - kazdy mlady kluk dnes neumi nic jineho nez jen drepet pred obrazovkou a hrat ty vypatlany hry

Teď si spojil moje 2 oblíbené fráze - "dřív bejvaly hry lepší" a "ty dnešní mladý furt jenom sedí u počítače" :wohow: ale teď vážně, nvm jesli si to hrál na PC ale na PS3 (tenhle topic se nachází v PS3 sekci...) se určitě nestřílí ze všech stran ani při plném počtu, ale jesli lamsky nabíháš do prostoru tak se nediv. A na jedno brdo? Ve hře je tolik věcí, zbraní a modů že je problém se v tom vůbec zkoordinovat. Neříkám, že to musí bavit každého, ale říct o nejhranější MP hře současnosti že to je neskutečná blbost, to mi rozum nebere :D. A napsat "kazdy mlady kluk dnes neumi nic jineho nez jen drepet pred obrazovkou a hrat ty vypatlany hry" na herním fóru, to je taky na pováženou 8)

• 2 weeks later...
Odesláno
Pro mě zklamání ... za 4 hodiny dohráno :( sice né na veterána, ale stejně :D

NJ , ale ešte tu máš Spec Ops ..

Zozberal si všetky Intely ? Prejdi to na Veterana .. Urob všetky trofeje/ajchy ..

Multiplayer je určite skvelý ( zachvílu budem kupovať na PS3 ) ..

Ale keď si hral iba singla na Regular , tak sa nečudujem ;)

Odesláno
Presne tak, trofeje prodluzuji hratelnost hry.Pro "me" urcite MW2 nebyl zklamanim, naopak. U singlu jsem se bavil kralovsky, od zacatku az do konce. :) Ted to jedu po 3. na Veterena a obcas zkousim Spec Ops s prateli. Kdyby mel nekdo zajem a potreboval taky pomoct se Spec ops, klidne mi napiste, budu jen rad - PSN ID : PredatorCZ :D

A kolik máš hvězdiček??? Já jich mám 57 a chybí mi 4 mise na Veterana :).

PS: Přidám si tě ;)

Odesláno
Presne tak, trofeje prodluzuji hratelnost hry.Pro "me" urcite MW2 nebyl zklamanim, naopak. U singlu jsem se bavil kralovsky, od zacatku az do konce. :) Ted to jedu po 3. na Veterena a obcas zkousim Spec Ops s prateli. Kdyby mel nekdo zajem a potreboval taky pomoct se Spec ops, klidne mi napiste, budu jen rad - PSN ID : PredatorCZ :D

A kolik máš hvězdiček??? Já jich mám 57 a chybí mi 4 mise na Veterana :).

PS: Přidám si tě ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Odesláno

Něco jsem našel. Seznam perku a jejich vlastnosti.

Muže mi tady zkušenej hráč poradit jak fungují a jak je používat.

Hru mám týden.Campan mám dohranou,ale on-line mi to moc nejde.Mám 23 level.

Můj voják je pomalej,neběhá sotva chodí,všichni utečou jsem SNADNÝ TERČ a o míření ani nemluvím.Na mně stačí krátka dávka a mně na zabití nestačí zásobník.

díky za případné rady a návody

S pozdravem Bodie072

Odesláno
Bodie072: nejčastěji používám SCAR-H a k tomu AA12,44 Magnum a THUMPER

Perky: maraton,lightweight,steady aim

SCAR-H je dobrej, zkus si k tomu perky : 1. Sleight of hand 2. Stopping power 3. Commando. Nejlepší by bylo abys ty perky měl vybojovaný na Pro kde u 1. máš pak rychlejší zamíření a u 3. Pád odkudkoliv bez zranění..

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu