Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 419
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Matteo napsal:
Hexedit! Před pár dny jsem si to taky tak vyrobil, soubor update_plugin.prx v ms0:\vsh\nodule nahradíš rebootovacím PRXkem a v topmenu_plugin.rco v hexeditoru změníš řádek "Network update" (je to docela dřina to najít, ale dá se to). A funguje to!
super THX! To jsem potreboval vedet, ze je to v .prx! Ale uz mam deflasher.. tam je to take, luxusneji mno.. :) Ale diiky moc!
Odesláno
  pastik napsal:
mam mensi problem kdyz nahraju soubory do flash0 tak mi to napise ze cilova jednotka je plna nevite jak by se tam dalo trochu mista umazat priblizne tak 1mb :)
pomoci flash agenta nebo pres remover..ja to delal pres agenta..;)
  Dark7 napsal:
hele me se stala takova podivnost.....pomoci theme managera sem si 3x privodil semi-brick no tak vpohode pres easy recovery sem vse spravil......no jo,jenomze mne zmizlo jaksi uvitaci videjko s tou znelkou kdyz zapinam pspcko,nevite co s tim a proc se to stalo?? :lol:
musis zapnout to skip sce logo v recovery..nebo tak nak to je..
Odesláno

nasel sem vychitavku :) nechce se mi zakladat topic tak to napisu sem:

proty co si setri misto ve flash0 a je prone prilis velkej obrazek v resource/01-12.bmp kterej si tam daly tak ho staci predelat do jpg a potom ho treba pres total commander prejmenovat na 01-12.bmp a flaknout do flashe0 a mate usetreno trochu mista vetsinou ma obrazek v bmp 382kb ale po teto vychitavce ma nakych 120kb zalezi na kompresi jpg.....

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Odesláno
  Hojas86 napsal:
Návodek:

nejdriv si prekonvertuj zvuk kterej chces pri zapinani musi byt kratkej do atrac3:

http://console-forum.cz/showthread.php?t=4262

potom spust tento program:

http://www.edisk.cz/stahni/58128/CSR_v01.rar_67.36KB.html

otevri si ten zvuk a potm dej create opening_plugin.prx a je to

dik..len problem je v tom... ze ked stahnem ten program...btw uz pred tym som ho mal..... nainstalujem aj atrac codec a robim podla toho navodu to secko tak pri ukladani suboru tam format atrac neni :cry: a ya chvilu ten skarhany PC roybijem " uz sa mi aj klavesnica pomenila...mam naopak z a y ... toto je namiesto vzkricnika """ toto je akoze otaznik <<<< boha

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu