Matteo Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 souhlasim taky se v tom hrabu, ale nemuzu na to prijit :D Hexedit! Před pár dny jsem si to taky tak vyrobil, soubor update_plugin.prx v ms0:\vsh\nodule nahradíš rebootovacím PRXkem a v topmenu_plugin.rco v hexeditoru změníš řádek "Network update" (je to docela dřina to najít, ale dá se to). A funguje to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 mini Navod jak na reboot: stahnete si todle: http://dl.qj.net/VSH-Rebooter-PRX-v0.2-with-installer-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12280/catid/151 dejte to na kartu do psp/game spustte z menu her jak to najede dejte trojuhelnik a potom kolecko a je to vypne te a zapnete psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 mini Navod jak na reboot:stahnete si todle: http://dl.qj.net/VSH-Rebooter-PRX-v0.2-with-installer-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12280/catid/151 dejte to na kartu do psp/game spustte z menu her jak to najede dejte trojuhelnik a potom kolecko a je to vypne te a zapnete psp super, diky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Hexedit! Před pár dny jsem si to taky tak vyrobil, soubor update_plugin.prx v ms0:\vsh\nodule nahradíš rebootovacím PRXkem a v topmenu_plugin.rco v hexeditoru změníš řádek "Network update" (je to docela dřina to najít, ale dá se to). A funguje to!super THX! To jsem potreboval vedet, ze je to v .prx! Ale uz mam deflasher.. tam je to take, luxusneji mno.. :) Ale diiky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 takze mam 2 erorky :) 1.Proc se mi neukazuje gameboot 2. jak zmenim nazem Memory Stick treba na HDD 4GB, pac ja to tak udelam, ale vzdicky tam mam upnne jiny znaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 ... 1.Proc se mi neukazuje gameboot ...s tim gamebootem bych ti spise zavidel :D aspon nemusis stale dokola koukat na tu blbost a cekat :D (ne ze by se mi to nelibilo.. ale obcas treba u homebrew to je docela opruz a zdrzuje to..) - myslim ze stejny/podobny nazor tu ma vice lidi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 hele me se stala takova podivnost.....pomoci theme managera sem si 3x privodil semi-brick no tak vpohode pres easy recovery sem vse spravil......no jo,jenomze mne zmizlo jaksi uvitaci videjko s tou znelkou kdyz zapinam pspcko,nevite co s tim a proc se to stalo?? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 mas to vypnute v recovery .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pastik Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 mam mensi problem kdyz nahraju soubory do flash0 tak mi to napise ze cilova jednotka je plna nevite jak by se tam dalo trochu mista umazat priblizne tak 1mb :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 mam mensi problem kdyz nahraju soubory do flash0 tak mi to napise ze cilova jednotka je plna nevite jak by se tam dalo trochu mista umazat priblizne tak 1mb :)dic.. slozka.. to radi na strankach nekterych themes.. nekterych vetsich themes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 mam mensi problem kdyz nahraju soubory do flash0 tak mi to napise ze cilova jednotka je plna nevite jak by se tam dalo trochu mista umazat priblizne tak 1mb :)pomoci flash agenta nebo pres remover..ja to delal pres agenta..;)hele me se stala takova podivnost.....pomoci theme managera sem si 3x privodil semi-brick no tak vpohode pres easy recovery sem vse spravil......no jo,jenomze mne zmizlo jaksi uvitaci videjko s tou znelkou kdyz zapinam pspcko,nevite co s tim a proc se to stalo?? :lol:musis zapnout to skip sce logo v recovery..nebo tak nak to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 nasel sem vychitavku :) nechce se mi zakladat topic tak to napisu sem: proty co si setri misto ve flash0 a je prone prilis velkej obrazek v resource/01-12.bmp kterej si tam daly tak ho staci predelat do jpg a potom ho treba pres total commander prejmenovat na 01-12.bmp a flaknout do flashe0 a mate usetreno trochu mista vetsinou ma obrazek v bmp 382kb ale po teto vychitavce ma nakych 120kb zalezi na kompresi jpg..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 myschoo: dekuji za tu flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 myschoo, nevíš prosím Tě, v kterým souboru se upravujue logo psp v gamebootu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 myschoo, nevíš prosím Tě, v kterým souboru se upravujue logo psp v gamebootu? díky opening_plugin.rco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 tak myschoo..pokracujem s topicu co som pisal do otazok a odpovedi.... nejde ani 3.52..a preco ? lebo musi byt opening mansi ako 2,60.. :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 pouzivas toto ano? http://console-forum.net/attachment.php?attachmentid=2046&d=1184492151 inak uz neviem. dlho som sa tomu nevenoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 prosim pekne ano :) ... na kazdej verzii som si menil zvuk pri zapnuti.... ale teraz to nejde boa. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 majko007:chces zmenit zvuk pri zapinani? to u 3.51 a 3.52 nejde pres opening_plugin.rco ale pres opening_plugin.prx ze slozky nodule a pak se to dela pres nakej program mmnt nekde to musim vystourat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 no.... konecne mudra hlaska :D zatial si skopcim ten prx :) dikes. EDIT... aha ok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Návodek: nejdriv si prekonvertuj zvuk kterej chces pri zapinani musi byt kratkej do atrac3: http://console-forum.cz/showthread.php?t=4262 potom spust tento program: http://www.edisk.cz/stahni/58128/CSR_v01.rar_67.36KB.html otevri si ten zvuk a potm dej create opening_plugin.prx a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Návodek:nejdriv si prekonvertuj zvuk kterej chces pri zapinani musi byt kratkej do atrac3: http://console-forum.cz/showthread.php?t=4262 potom spust tento program: http://www.edisk.cz/stahni/58128/CSR_v01.rar_67.36KB.html otevri si ten zvuk a potm dej create opening_plugin.prx a je to dik..len problem je v tom... ze ked stahnem ten program...btw uz pred tym som ho mal..... nainstalujem aj atrac codec a robim podla toho navodu to secko tak pri ukladani suboru tam format atrac neni :cry: a ya chvilu ten skarhany PC roybijem " uz sa mi aj klavesnica pomenila...mam naopak z a y ... toto je namiesto vzkricnika """ toto je akoze otaznik <<<< boha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 jj taky me nejde prevadet do atrac3 pokud chcees poslu ti balik opening uz upravenych.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 skusim sa s tzm este pohrat... potom ti napisem...... ale aj tak dik. EDIT// wowow uy to facha..... cuvaj neposlal by si mi ten zvuk ktory si mal v svojom XMB < toto Play Station Portablle... PSP " pls. dik .. inak toto je otaznik < a toto vykricnik " ... a toto akoye smajlik >} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 jinak tady jsou recomplimovany rco pro 3.60 pro PSP Slim http://www.edisk.cz/stahni/54328/rco360.rar_2.14MB.html a tady recomplimovany rco 3.71 pro PSP slim http://www.edisk.cz/stahni/75844/3.71.rar_3MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.