white Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 i> Přehrát video Snad někoho pobaví a opět... Videa nahrávám delší dobu, nikdo mě nezná osobně (pár vyjímek) tak nikdo nemůže napsat že jsem kre"en nebo další... Je to jen nahrávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Karas12:. Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 hej krutýý!dobrý videjko!a jak mě pobavilo!!seš borec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 myslim že máš moc nízko pohled z kamery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 zawy ???:D tys měl vždycky strašně trapný videa a co, ještě hackuješ počítače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Prosinec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 zawy ???:D tys měl vždycky strašně trapný videa a co, ještě hackuješ počítače? Počkat vždycky? Začal jsem natáčet až v srpnu... :) nekopej nohama, přesně na tyhle komentáře nejsem zvědavej... Musim jí něco hacknout. EDIT: Na dvacetiletýho se vyjadřuješ a používáš proti druhejm jak dvanáctiletej... :dozey: Co takhle zmoudřit a nechat moji minulost? Jsou to tak dva, tři roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Počkat vždycky? Začal jsem natáčet až v srpnu... :) nekopej nohama, přesně na tyhle komentáře nejsem zvědavej... Musim jí něco hacknout.EDIT: Na dvacetiletýho se vyjadřuješ a používáš proti druhejm jak dvanáctiletej... :dozey: Co takhle zmoudřit a nechat moji minulost? Jsou to tak dva, tři roky. Tak si to tak neber. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Fakt dobre zasmal sem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 pekny video:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 dlouhý nudný nezáživný tot můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 hmmmmmm....guvno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 good videjko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 tak jsem to shlidnul a musim rict, ze celkem ok.. Jen bych to spis jinak zakoncil ;) Ale celkem bych rekl, ze je to slabsi odvar niosebrothers, proste jejich styl - coz je dobre ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 až na eeeeeee dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 ujde, ale kdybys to zkratil a tolik u toho nekoktal tak to bude zabavnejsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Dobrý wideo..xD..Máme i stejnou žídly..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 hle White jak se menuje ta pisnicka jak tam ke konci hraje ?Dik taky to: ,,Moje máma .....´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimbo Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Jo dobry video mozna by mohlo byt vice srandy ;) :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 pockat to nebyl zak efron? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Zajímavé video............... Tochu jsem se bavil,ale mohlo by to být lepší,bude další a s kým ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Snad budou další... :) rozhodně mě baví natáčet, tudíž natáčení mám v plánu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Hej, domluv se s kubou a natočte něco spolu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Hej, domluv se s kubou a natočte něco spolu. :D To je KDO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Omg.Mazec-White je bůh.:D btw: není ten Zack Efron teplouš z Hight School Musical? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 To je KDO? kuba741 natáčí recenze... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Omg.Mazec-White je bůh.:Dbtw: není ten Zack Efron teplouš z Hight School Musical? :D Jo je to on... :) jinak zrovna jsem dodělal další video :D nehraju tam zrovna já, ale jsou tam všechny známý ksichty streamu... Noisebrothers, Česká Bomba, Kazma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.