jeanus Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 Zdravim, mam takovy problem nejde mi nastavit zde kolikrat zminovany a opevovany IRSHELL, anglicky sice umim, ale v navodu jeste o nejakem 3.03 neni ani zminka. Zkousel jsem program nastavit jako 2.71, ale kdyz najedu do slozky s homebrew, zcerna obrazovka a psp se sekne. Nevite si nekdo rady? Citovat
perdto Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 nemel by jsi to nahodou dat do x:\PSP\GAME150 ?? :evil: :D 8) Citovat
myschoo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 1. 3.03 SE-C neexistuje 2. mne irshell ide mas zlozku irshell v roote a potom ten pre 1.50 tie dve zlozky v GAME Citovat
jeanus Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 mne jde taky, ale nemuzu vyuzivat nektery funkce Citovat
west-- Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 me na 3.03oe-c nefunguje prepnuti do XMB a to mam tu nejnovejsi verzi... tak dofam, ze nejsem sam :oops: ... driv jsem to vyuzival pro screenshotovani XMB menu, ale ted to stejne nevyuzivam, kdyz mam screenshot modul ;) Citovat
jeanus Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 hmm, nejak mi to nechce komunikovat s wifi kartou a nejde pripojit USB, pouze sdilet data. Kdyz jsem mel 2.71, tak to slo vsechno bez potizi. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.