jeanus Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Zdravim, mam takovy problem nejde mi nastavit zde kolikrat zminovany a opevovany IRSHELL, anglicky sice umim, ale v navodu jeste o nejakem 3.03 neni ani zminka. Zkousel jsem program nastavit jako 2.71, ale kdyz najedu do slozky s homebrew, zcerna obrazovka a psp se sekne. Nevite si nekdo rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 nemel by jsi to nahodou dat do x:\PSP\GAME150 ?? :evil: :D 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 1. 3.03 SE-C neexistuje 2. mne irshell ide mas zlozku irshell v roote a potom ten pre 1.50 tie dve zlozky v GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanus Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 mne jde taky, ale nemuzu vyuzivat nektery funkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 napriklad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 me na 3.03oe-c nefunguje prepnuti do XMB a to mam tu nejnovejsi verzi... tak dofam, ze nejsem sam :oops: ... driv jsem to vyuzival pro screenshotovani XMB menu, ale ted to stejne nevyuzivam, kdyz mam screenshot modul ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanus Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 hmm, nejak mi to nechce komunikovat s wifi kartou a nejde pripojit USB, pouze sdilet data. Kdyz jsem mel 2.71, tak to slo vsechno bez potizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.