STALKER1468621938 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 no nwm jestli to tady už je nebo ne dyžtak mě neodsuzujte pls a teď k tématu jak ste na tom se závislostí na PSP? klidně přihoďte někdy i foto vy a PSP :psp: já teda rád pařim na PSP a závyslej tak trošku víc sem :) ale tak co PSP RULLEZ (akorát teď ty hry nwm co pařit:( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 ja tak na 50% ale sam sebe nemuzu soudit jelikoz nwm jak me vidi ostatni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 tak 75%... ale taky už nevim co pařit doufám že vyjde nějaká dobrá hra.... ted hraju jellycar v1.1 s myma mapama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 tak ja kdyz pocitam PS3 a PSP tak parim asi tak 8 hodin dene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 sem tak zavisli na 70 % :)ale taky nevim co hrat zkoušim ty hry ktere sem ješte nehral v posledni době zkoušim driver 76 a free running:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Tak na 50% , ale už sem propařil i celej den:D:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedi Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 No ja jak kdy, kdyz jdu ven s kamosema, tak jsem proste od vecera do rana v lihu a buh vi v cem jeste :D... ale tak kdyz je doma nuda, tak proste PSP zaple mam :)... nevim no... asi tak 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Závislej nejsem. Klidně přestanu... Ale co dělat abych si krátil čas, že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 0% :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Richie Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Závislej nejsem. Klidně přestanu... Ale co dělat abych si krátil čas, že... moje řeč, když už sem si to koupil, tak proč nehrát, ale nejsem na tom furt 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Ja nwm tak asi 80% no ale je to dobra vec koupe nelituju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 zavislej na psp nejsem... doma skoro nehraju, jen kdyz je moc nuda, spis kdyz cekam na vlak atd. Jinak posledni cca 2 roky sem zavislej na CSku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 závislÝ teda nejsme.... btw u mě tak 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 PSP uz je trosku mrtve :D Pouzil jsem ho naposledy asi pred tydnem..... Uz je to nuda no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 to je zase topic :D zavislost mam jen na multaku a ten moc nehraju na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 závislÝ teda nejsme.... btw u mě tak 50% hehe prosimtě nepoučuj už radši :D Jinak u mě to je tak těch 25%... dokážu si najít jiné věci na zabítí času, ale hry patří mezi ty nejoblíbenější zabijáky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Kdyby jen PSP tak 0-1% :D.. Na PSP nijak závislej na něm nejsem. PS3, u toho trávím víc času, ale kdybych musel, taky přestanu :D.. EDIT: jo a doteď nechápu lidi co sou schopný bejt 90% svýho volnýho času u World of Warcraft ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Kdyby jen PSP tak 0-1% :D.. Na PSP nijak závislej na něm nejsem. PS3, u toho trávím víc času, ale kdybych musel, taky přestanu :D..EDIT: jo a doteď nechápu lidi co sou schopný bejt 90% svýho volnýho času u World of Warcraft ;) nevim jak wow ale bejt zavislej na onlinovce je fakt strasny :D Hral jsem lineage 2 a tam to je furt :D hrajes s nejakym zavislakem v clanu a nechces aby ti utekl s levelem. Tak hrajes taky :D > je z tebe zavislak. Dobre ze jsem s tim prestal tak pred rokem a neco xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 závislÝ teda nejsme.... btw u mě tak 50% netixi bohužel tvoje veliké tvrdé Y není na místě :D.. my jsme "závislí" jako "mladí" ;) EDIT: chyba je jinde "závyslej" :D:D... a máš pravdu ,u ankety je to taky blbě xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 to má být upozornění že to má u ankety špatně napsany ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Ja tak na 75% a ten na fotce na 200% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 120% ... včera odjeli rodiče takže pařim non-stop... viz čas postu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 nj co nadělat sem negramotní :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 ja hraju denne asi 3 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Měkký nebo tvrdý i/y, to je jedno! Stejnak skončíme v křemíkovým nebi!!!:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.