H4nys Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 pejz ;)...nudil jsem se tak jsem tady vytvořil takovou menší soutěž ... o co se jedná?tady do toho THREADU dávejte fotky svojeho PGP(SKINU).. může být vlastnoručně nakreslený nebo vytvořeny v nějakém programu(Pimp My PSP) až jich bude dost udělam hlasování a vybereme nej. "skin"... v příloze přidávám svůj vlastnoručně nakreslený..!Peace for every homies!! ... :D check it: :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 já jsem to založil a tam už nejdou přidat další do hlasování... to víš že jsem to chtěl udělat..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Tak vono se to totiž založilo brzo a oni si to tu dali pozdě..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Tak tady je muj skin. Jasný vítěž!! Bez kompromisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H4nys
pejz ;)...nudil jsem se tak jsem tady vytvořil takovou menší soutěž ...
o co se jedná?tady do toho THREADU dávejte fotky svojeho PGP(SKINU)..
může být vlastnoručně nakreslený nebo vytvořeny v nějakém programu(Pimp My PSP)
až jich bude dost udělam hlasování a vybereme nej. "skin"...
v příloze přidávám svůj vlastnoručně nakreslený..!Peace for every homies!! ... :D
check it: :arrow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts