Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSstore problem

Jonny

Otázka

Čau lidi chtěl jsem si koupit tekkena na psstore už jsem i překecal rodiče ať mi půjčej účet a když napíšu číslo karty vlastníka atd tak mě to vyhodí a napíše mi to The credit card information cannot be updated. Check your Playstation@network information, and then contact technical support for assistance. Kartu mám VISA elektron dík za odpověď. A nevím co to znamená to Card security code maj to bejt nějaký 3 nebo 4 čísla na kartě

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Dobrý den! Mám na PS3 zaregistrovaný český účet, ale protože na EU Store není tolik demo her ke stažení, tak se chci zaregistrovat jako američan, abych mohl využívat US Store samozřejmě... Otázka je jak to mám udělat? Vždy při zapnutí konzole se mi sama připojí na český účet a když se odpojím, tak stejně nemůžu přijít na to, jak se znovu zaregistrovat. Musím snad v PS3 vytvořit nového uživatele? Když ano, dá se potom někdy smazat? Předem díky za rady!

Odkaz ke komentáři

• 0
Dobrý den! Mám na PS3 zaregistrovaný český účet, ale protože na EU Store není tolik demo her ke stažení, tak se chci zaregistrovat jako američan, abych mohl využívat US Store samozřejmě... Otázka je jak to mám udělat? Vždy při zapnutí konzole se mi sama připojí na český účet a když se odpojím, tak stejně nemůžu přijít na to, jak se znovu zaregistrovat. Musím snad v PS3 vytvořit nového uživatele? Když ano, dá se potom někdy smazat? Předem díky za rady!

Ano musis zalozit noveho uzivatele a pak se znovu zaregistrovat. Plati -- 1UCET <-> 1STORE. Budes mit jeden ucet na US a jeden na EU...

Odkaz ke komentáři

• 0
Čau lidi chtěl jsem si koupit tekkena na psstore už jsem i překecal rodiče ať mi půjčej účet a když napíšu číslo karty vlastníka atd tak mě to vyhodí a napíše mi to The credit card information cannot be updated. Check your Playstation@network information, and then contact technical support for assistance. Kartu mám VISA elektron dík za odpověď. A nevím co to znamená to Card security code maj to bejt nějaký 3 nebo 4 čísla na kartě

Vlítni do banky...záleží kterou máš:) a žádej internetovou platební kartu.Já za ni platím 5kč měsíčně a platím s ní po netu všude,tedy i na PS Store !

Odkaz ke komentáři

• 0
Ano musis zalozit noveho uzivatele a pak se znovu zaregistrovat. Plati -- 1UCET <-> 1STORE. Budes mit jeden ucet na US a jeden na EU...

Velice děkuji!! Ještě dneska to vyzkouším! A ještě malá otázka. Dá se ten nový uživatel kdyžtak smazat? Nebo už zůstane v PS3 na trvalo?

marek_2080: Proc by to nemelo jit? Pochopitelne ho pozdeji smazat muzes. Drz se tematu, priste karta.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu