Dutch Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 1. Návod 2. Možné problémy a jejich řešení 3. Recovery menu 1. Návod :!: Tento firmware se instaluje jedině z firmwaru 1.5 nebo z custom firmwarů :!: :!: Baterie musi byt nabita minimalne na 75% :!: :arrow: 1.Připojte PSP k PC (USB kabelem) :arrow: 2.Stáhněte tento soubor (RAR) Tento DXAR vyrobil myschoo, thx http://rapidshare.com/files/13544384/303OEC-FullPack_by_myschoo.rar Pokud tento link nepujde pouzijte tento: http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/303OEC-FullPack_by_myschoo.rar :arrow: 3.Otevřete archiv 303OEC-FullPack_by_myschoo.rar , najdete zde slozku 303OE-C-UPDATE a v ní naleznete složky 303oeflasher% a 303oeflasher. Překopírujte je do A) pokud mate firmware 1.50 - x:/PSP/GAME B) pokud mate custom firmware - x:/PSP/GAME150 :idea: :!: Pokud mate custom firmware a formatovali jste kartu, nezapomente ve slozce PSP vytvorit ke slozce GAME150 slozku GAME :arrow: 5.Vypojte USB, a v PSP najeďte do GAME/MemoryStick™ a pusťte 3.03 OE-C Firmware Install Pokud se program nespusti a PSP se resetuje, tak to znamena, ze nemate PSP nabite alespon na 75% :arrow: 6. Zde se pise neco o tom, ze autor za pripadne poskozeni nenese zadnou vinu za brickle psp... Jestli souhlasite stisknete X pokud nesouhlasite a chcete si radsi nechat 1.5 stisknete R (R= prave horni tlacitko) Jakmile stisknete X zacnou se soubory nahravat a kopirovat do flash pameti, az to napise Done. Press X to shutdown the PSP. Restart manually. Zmacknete krizek a PSP se samo vypne. :arrow: 7. Zapnete ho a nyni máte Custom firmware 3.03OE-C - shlednete settings/system settings/system information 2. Možné problémy a jejich řešení Mám custom firmware a při spuštění hry mi PSP po animaci napíše chybu s tímto číslem a) 80020148 b) 80020321 c) 80010002 a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled b) 80020321 - V mechanice není UMD c) 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy Upgradoval jsem na Custom firmware, ale když PSP zapnu, tak mam jen černou obrazovku a PSP se po 10sekundach samo vypne. Při startu PSP držte pravé horní tlačítko ®, najede vám fialová tabulka, najeďte do Configuration a Položku "Autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastavte na DISABLED Když spustím hru, tak mi vždy zůstane jen černá obrazovka. Najeďte do recovery menu (Při startu PSP držte pravé horní tlačítko ®), najeďte do "configuration" a zde nastavte: Skip SCE logo_______________________________(currently: Disabled) Hide corrupt icons____________________________(currently: Enabled) Game folder hombrew________________________(currently: 1.50 Kernel) Autorun program at /PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP__(currently: Disabled) Use NO-UMD________________________________(currently: Disabled) Fake region_________________________________(currently: Disabled) Free UMD region_____________________________(currently: Disabled) 3. Recovery menu Recovery Menu Toto slouzi k obnove, nastaveni či nahrani jakehokoli jineho fw do PSP, tzn. pokud by jste chteli zpet fw 1.5. Spustite ho, kdyz hned po startu budete drzet prave horni tlacitko ( R ). :arrow: 1. Kdyz se vam stane, ze firmware nejakym zpusobem selze nebo se psp vubec nespusti, spustte recovery menu (drzeni R pri startu) a klinknete na Toggle USB :arrow: 2. Stahnete a Otevrete archiv http://rapidshare.com/files/13546212/RECOVERY.rar :arrow: 3. Slozku recovery nakopirujte do x:/PSP/GAME :arrow: 4. Vypojte USB a dejte Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP :arrow: 5. Az bude vse hotovo psp na vyzvu restartujte a mate opravene, downgradovane psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 super, dobra prace valim to predelat, a vali to fklidu s tohho myshoo packu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 to by to sem dutch nedával kdyby to nevalilo :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 to by to sem dutch nedával kdyby to nevalilo :wink:8)samozrejme ze to fakci, vcera jsem to zkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 sikovnej chlapec zasluzna prace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 dik moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Ja mam dost velky problem s popstation. Chtel jsem si v tom novem udelat z Hot shots golfu Music 2000 ale nejak se mi to nechce spustim i kdyz mam popstation.cmd dobre urobeny. Jestli vite cim to je tak poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 pokad ti to nezacne konvertovat a to cmd mas urcite spravne, tak ti chybi ve slozce nejaky soubory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Vse tam mam jen nevim jak presne napsat tu cestu pro konverzi je to popstation jmeno_konvertovane_hry origo.nazev(SCUS atd...) cislo komprese a pak jeste nazev isa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 woo moj fullpack je uspesny :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 woo moj fullpack je uspesny :Pjeste jsi do toho packu mohl hodit recovery, uz jsem to hodil zvlast ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 woo moj fullpack je uspesny :Pjeste jsi do toho packu mohl hodit recovery, uz jsem to hodil zvlast ;) nj lenze ja som zobral ten 303oe_C.rar vyhodil updmaker a vlozil DATA.DXAR ... inak dokopy 622 Downloadov! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 super asi opustim 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Kdyz hodim ty dve slozky do psp/game (mam 1.50 a naformatovanou kartu) tak pak je jeste v readme.txt napsana at take hodim do tech slozek 150.pbp a 303.pbp a to v tech slozkach neni ... tak to neni potreba davat anebo je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 to už v tomhle balíku neni potřeba dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 nekde pisou ze by se to nemelo delat z 1.50 je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 v readme je napsáno že se může tak nevidim důvod proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 diky dobrá prace - akorát by to nemuselo být tak často - pořád to předělávat a pořád nervy :lol: musím formátovat kartu???asi nee že,já jen tak pro pořádek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 nemusis :) ja som ani dnedal restore settings :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Kdyz ty slozky nakopcim na kartu tak se mi tam obejvi 3.03 OE-C Firmware Install (velikost 64kb) a jeste corrupted data (velikost 18mb coz je asi velikost toho data.dxar) tak nvm jesli to muzu spustit aby se to nepodalo ... a mam 1.50 s TA-082 e1: KDyz bych chtel najet do tooh recovery menu tak pri startu drzim R a nejak se mi to vubec nedari akorat se mi normalne zapne uz sem to zkousel nekolikrat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 to ti pojde az ked to nainstalujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 to ti pojde az ked to nainstalujes Myslis ten data.dxar nebo to rec menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 recovery -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 a to corrupted data teda nevadi ze tam je? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 to je normalne vo FW 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.