david_nh123 Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 PROČ MI NEJDOU NAJEDNOU FOTKY VE FORMATU JPG?VE FIFMWARU 1.5 ŠLY.OBĚVÍ SE MI JENOM PRAZDNE IKONKY Citovat
Capricorne Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 no nijak to nevyriesis proste musis mat v mechanike UMD s hrou alebo DEMO UMDAle ja tam mam Demo UMD a pise to tohle a kdyz ho vyndam tak me napise ze v mechanice neni UMD a kdyz ho tam dam tak me to pise ze v custom fw ani v devhook nefunguji UMD filmy ... Citovat
Dutch Odesláno Leden 28, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 PROČ MI NEJDOU NAJEDNOU FOTKY VE FORMATU JPG?VE FIFMWARU 1.5 ŠLY.OBĚVÍ SE MI JENOM PRAZDNE IKONKY heh ja teda nevim me jde vse..zkus resetovat PC (podrz power na 10sekund a pak zapni psp) pak by to melo jit snad Citovat
LOPO_X Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 Heh ja si dneska rozesral psp. Menil jsem font a ejhle restart a potom mi to jen vyhazovalo obrazovku ( startovni ) kde mi psalo ze mam chybu a psp se ji snazi opravit a stejne nic. Jesteze mame recovery :-) Citovat
wotawik Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 takze to muzu upgradnout rovnou z 3.02oe-b??? Citovat
LukDM Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 joooo!už je to tu psaný několikrát! Citovat
wotawik Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 jo sry moje chyba ted sem si toho vsiml Citovat
350Z Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 Tak mam to konecne aj ja za sebou, dik za dalsi vyborny navod, len tak dalej :) . Citovat
THeBaNDiT Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2007 PROČ MI NEJDOU NAJEDNOU FOTKY VE FORMATU JPG?VE FIFMWARU 1.5 ŠLY.OBĚVÍ SE MI JENOM PRAZDNE IKONKY a mas ich v zlozke X:\PSP\PHOTO ? Citovat
Capricorne Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2007 Kdyz spustim hru (Medievil Ressurection) tak me to hodi 80010002 A ze hra nemuze byt spustena ... je sice to pospan jako problem pri spusteni her 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy ale nvm jak ho vyresit aby me ta hra sla ... myschoo me napsal ze tam musim mit UMD s hrou nebo demo disk ... a kdyz tam mam demo disk tak me to pise taky ... a kdybych si koupil jakoukoliv hru na UMD tak si myslite ze by to slo ? Citovat
NEOS Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2007 Chtěl jsem se jenom zeptat jakej je rozdíl mezi 3.03 OE-B a 3.03 OE-C, nikde to nemůžu vyčíst. Díky za info. Citovat
Mr.B Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2007 Zdravím všechny příznivce PSP. Jsem novým majitelem PSP a tak dělám všechny zásadní úpravy hodně opatrně. Proto se raději zeptám, jestli jde použít tento FW i na PSP s deskou TA-82 (měl jsem FW 2.71, nyní 1.50). Dočetl jsem se, že tento FW není určen pro TA-82, ale v této diskuzi jsem se dočetl, že to lze. Přesto se ptám, mohu to skutečně udělat? A mohu to udělat přímo z 1.50 na 3.03OE-C? Děkuji všem za odpověď. Citovat
LukeUp Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2007 Nějak nechápu to recovery. Nakopčil jsem ho na x:/PSP/GAME a když pak držim R tak se nic neděje. Nevíte někdo co já lama dělám blbě? Citovat
piggy Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2007 Recovery nemusíš nikam kopčit. To je tam s tím CFW. Když úplně PSP vypneš(ne do sleepu). A zapneš ho, tak hned zmáčkni R. Citovat
LukeUp Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2007 Recovery nemusíš nikam kopčit. To je tam s tím CFW. Když úplně PSP vypneš(ne do sleepu). A zapneš ho, tak hned zmáčkni R. Super, děkuju moc, už to fakčí :D Citovat
liftic Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2007 dobrej, jinak dutchi, ty delas jeden navod za druhym:D, ale co je hlavni delas je dobre:), heledte potrebuju radu, bratranek dofrcel z ameriky i s pspčkem, a hodil by se mu tam custom frimware, tak se chci jenom zeptat jestli jsou zakladni desky znacene vsude stejne, abych mohl udelat dowrand z 2.71, a neudelal sem z toho brick, ani si nedokazu prectavit co by tu potom bylo za ovzdusi, ale urcite by doma bylo dusno:(, tak prosim poradte, a jeste neco, kdyz bych byl pak uspesne na fw1.5, muzu rovnou na 3.03OE-C, nebo nejprve na 3.03OE-A, pak upnout na Béčko, a nakonec az na 3.03OE-c? predem vam moc dekuji za odpoved, moc mi s tim pomuzete! Citovat
Capricorne Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 Jak tam napsal dutch ty mozne problemy tak ja kdyz spustim Need for Speed most Wanted tak me tam naskoci ta cerna obrazovka a kdyz v rec menu nastavim podle toho jak to tam je tak mi to stejne nejde ... e1: nezkousel nekdo na 3.03 OE-C jestli jdou medievil ressurection nebo ty nfs most wanted ? e2: ted sem zkousel final fantasy VIII a hodilo me to chybu 80010002 coz je ze v cf nefunguji umd filmy ale ja tam mam demodisk (na nem je trailer k spidermanovi 2, ukazky z her a nejaka hudba ...) a to samy me to hazi u toho medievil ressurection Citovat
daw11 Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 Zdar problem neni jen s NSFMW ale i s GTA libery... s socom,Twisted Metal o jinych zatim nvm ale jdou spustit normalne pres devhooka použivam 0.46 složku dh dam na root karty složky %__SCE__DH_ENG a __SCE__DH_ENG dam do složky GAME150 ale jelikož to bude emulace pres devhook tak složka co se použiva na navrat do fw 1.5 (v našem připadě 3.03OE-C) se musi dat do složky game složky musi byt umisteny dle postupu jinak to nejede (druha varianta navratu z devhooku je reset !psp) použivam odskoušene byla to pro me nejjednodužsi varianta jak hry z5 rozjet. :D Citovat
eskimo Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 Zdar problem neni jen s NSFMW ale i s GTA libery... s socom,Twisted Metal o jinych zatim nvm ale jdou spustit normalne pres devhooka použivam 0.46 složku dh dam na root karty složky %__SCE__DH_ENG a __SCE__DH_ENG dam do složky GAME150 ale jelikož to bude emulace pres devhook tak složka co se použiva na navrat do fw 1.5 (v našem připadě 3.03OE-C) se musi dat do složky game složky musi byt umisteny dle postupu jinak to nejede (druha varianta navratu z devhooku je reset !psp) použivam odskoušene byla to pro me nejjednodužsi varianta jak hry z5 rozjet. :Dnebo si v recovery nastav GAME pro kernel 1.5 a máš po problémech Citovat
daw11 Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 Mi to s tim kernel 1.5 pro GAME kdyz to přepnu v RECOVERY nepomuže :( když zapnu GTA libery... tak se to chova stejne vždycky najede kousek hry(uvodni reklamy) a jak ma začit načitat hru tak sčerna obrazovka a psp se vypne :x dela mi to vice her o kterych sem předtim psal Citovat
eskimo Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 Mi to s tim kernel 1.5 pro GAME kdyz to přepnu v RECOVERY nepomuže :( když zapnu GTA libery... tak se to chova stejne vždycky najede kousek hry(uvodni reklamy) a jak ma začit načitat hru tak sčerna obrazovka a psp se vypne :x dela mi to vice her o kterych sem předtim psalale pomůže ti to s tim DH...aspoň mělo by Citovat
Capricorne Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2007 Mi to s tim kernel 1.5 pro GAME kdyz to přepnu v RECOVERY nepomuže :( když zapnu GTA libery... tak se to chova stejne vždycky najede kousek hry(uvodni reklamy) a jak ma začit načitat hru tak sčerna obrazovka a psp se vypne :x dela mi to vice her o kterych sem předtim psalale pomůže ti to s tim DH...aspoň mělo by A jakej DH bych si mel stahnout ? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.