Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 240
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Kdyz spustim hru (Medievil Ressurection) tak me to hodi 80010002 A ze hra nemuze byt spustena ... je sice to pospan jako problem pri spusteni her 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy ale nvm jak ho vyresit aby me ta hra sla ...

myschoo me napsal ze tam musim mit UMD s hrou nebo demo disk ... a kdyz tam mam demo disk tak me to pise taky ... a kdybych si koupil jakoukoliv hru na UMD tak si myslite ze by to slo ?

Odesláno

Zdravím všechny příznivce PSP. Jsem novým majitelem PSP a tak dělám všechny zásadní úpravy hodně opatrně.

Proto se raději zeptám, jestli jde použít tento FW i na PSP s deskou TA-82 (měl jsem FW 2.71, nyní 1.50). Dočetl jsem se, že tento FW není určen pro TA-82, ale v této diskuzi jsem se dočetl, že to lze. Přesto se ptám, mohu to skutečně udělat? A mohu to udělat přímo z 1.50 na 3.03OE-C?

Děkuji všem za odpověď.

Odesláno

dobrej, jinak dutchi, ty delas jeden navod za druhym:D, ale co je hlavni delas je dobre:), heledte potrebuju radu, bratranek dofrcel z ameriky i s pspčkem, a hodil by se mu tam custom frimware, tak se chci jenom zeptat jestli jsou zakladni desky znacene vsude stejne, abych mohl udelat dowrand z 2.71, a neudelal sem z toho brick, ani si nedokazu prectavit co by tu potom bylo za ovzdusi, ale urcite by doma bylo dusno:(, tak prosim poradte, a jeste neco, kdyz bych byl pak uspesne na fw1.5, muzu rovnou na 3.03OE-C, nebo nejprve na 3.03OE-A, pak upnout na Béčko, a nakonec az na 3.03OE-c? predem vam moc dekuji za odpoved, moc mi s tim pomuzete!

Odesláno

Jak tam napsal dutch ty mozne problemy tak ja kdyz spustim Need for Speed most Wanted tak me tam naskoci ta cerna obrazovka a kdyz v rec menu nastavim podle toho jak to tam je tak mi to stejne nejde ...

e1: nezkousel nekdo na 3.03 OE-C jestli jdou medievil ressurection nebo ty nfs most wanted ?

e2: ted sem zkousel final fantasy VIII a hodilo me to chybu 80010002 coz je ze v cf nefunguji umd filmy ale ja tam mam demodisk (na nem je trailer k spidermanovi 2, ukazky z her a nejaka hudba ...) a to samy me to hazi u toho medievil ressurection

Odesláno

Zdar problem neni jen s NSFMW ale i s GTA libery... s socom,Twisted Metal o jinych zatim nvm ale jdou spustit normalne pres devhooka použivam 0.46 složku dh dam na root karty složky %__SCE__DH_ENG a __SCE__DH_ENG dam do složky GAME150 ale jelikož to bude emulace pres devhook tak složka co se použiva na navrat do fw 1.5 (v našem připadě 3.03OE-C) se musi dat do složky game složky musi byt umisteny dle postupu jinak to nejede (druha varianta navratu z devhooku je reset !psp) použivam odskoušene byla to pro me nejjednodužsi varianta jak hry z5 rozjet. :D

Odesláno
Zdar problem neni jen s NSFMW ale i s GTA libery... s socom,Twisted Metal o jinych zatim nvm ale jdou spustit normalne pres devhooka použivam 0.46 složku dh dam na root karty složky %__SCE__DH_ENG a __SCE__DH_ENG dam do složky GAME150 ale jelikož to bude emulace pres devhook tak složka co se použiva na navrat do fw 1.5 (v našem připadě 3.03OE-C) se musi dat do složky game složky musi byt umisteny dle postupu jinak to nejede (druha varianta navratu z devhooku je reset !psp) použivam odskoušene byla to pro me nejjednodužsi varianta jak hry z5 rozjet. :D
nebo si v recovery nastav GAME pro kernel 1.5 a máš po problémech
Odesláno
Mi to s tim kernel 1.5 pro GAME kdyz to přepnu v RECOVERY nepomuže :( když zapnu GTA libery... tak se to chova stejne vždycky najede kousek hry(uvodni reklamy) a jak ma začit načitat hru tak sčerna obrazovka a psp se vypne :x dela mi to vice her o kterych sem předtim psal
ale pomůže ti to s tim DH...aspoň mělo by

A jakej DH bych si mel stahnout ?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu