Frozen Bee Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 no,krystof94 mi urco odpusti ze se trochu opicim,ale nevim kterej z tehle dvou: HTC S730 (Wings) Operační systémWindows Mobile 6 Standard DisplejQVGA 240x320px, 65k barev, úhlopříčka 2.4" ProcesorQualcomm 400MHz Rozměry105.8 x 51 x 19.4 mm Hmotnost150 gramů včetně baterie Paměť64MB RAM, 256MB ROM Podporované sítěUMTS/HSDPA (2100MHz), GSM (850/900/1800/1900MHz) EDGE (třída 10), GPRS (třída 10) Datové funkceWi-Fi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 (EDR, A2DP) Digitální fotoaparát2MPx, max. 1600x1200px, přední VGA kamerka pro videohovory BaterieLi-Lon 1050mAh Slot pro pam. kartymicroSD (podpora SDHC karet) Další informacevýsuvná QWERTY klávesnice, světlocitlivý senzor nebo BlackBerry Pearl 8110 Technické parametry Rozměry: 106x50x14 mm Hmotnost: 89g GSM: 850/900/1800/1900 MHz Datové přenosy: GPRS, EDGE, Bluetooth, USB Procesor: Intel PXA901 312 MHz Paměť: 64 MB flash, 16 MB SDRAM, micro SD slot Displej: aktivní TFT, 65k barev,240x260px, 3810pix/cm2 Fotoaparát: 1,3 MPix, 5x zoom, diodový blesk Pohotovostní doba: až 360h Doba hovoru: Až 210 min Push Email, podpora Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino a Novell GroupWise Dik moc,za nazory dam THX.....:roll: PROSIM ZDUVODNETE SVOJE ROZHODNUTI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 bral bych spíše HTC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 htc jasna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Podle kriterii rozhonde HTC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 ok,ale jen chci rict,ze black berry ma push mail(jestli vite co to je) a neomezenej pristup na net zdarma,a je podstatne mensi nez HTC,ale fakt mam dilema.blackberry je po komunikacni strance mnohem vykonejsi,ale HTC zas hezci a lip se na nem pise..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 HTC S730 uz ma nastupce v podobe HTC S740, takze bych urcite nevahal a koupil si novejsi model. Tady si muzes precist recenzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 nn,ten uz je moc velkej:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 No určitě HTC. Windows Mobile je daleko lepší operační systém, má daleko lepší klávesnici, provedení, lepší rozlišení displeje a ten procesor je na smartphone naprosto luxusní ;) edit. já mám na HTC Touch 200mhz. a je to pocket pc. Na smartphone s procesorem 400mhz ti všechno půjde perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Ja bych taky rekl ze HTC. BlackBerry ma taky urcite svoje vyhody ale HTC jich ma podle me vic uz jenom to ze ma hodne rozsireny operacni system pro ktery je spousta aplikaci a her je velka vyhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 tak ja nejspis pujdu do HTCčka,este uvidim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 BB nebrat, pracuje pouze s aplikacemi uzpůsobenými pro OS (který je i tak dost uzavřený), navíc pokud nejsi firemní klient, tak nezprovozníš datové přenosy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 jo,dik zes to pripomnel,tata je sef firmy ktera ma vlastni blackberry server,takze pro mne datovej prenos neni problem,ale myslim ze na BB je dost aplikaci a celkově ma větsi podporu ve světě:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Já mám HTC Compact IV a je to parádní tel., HTC telefony umí a dost se u nás rozjíždí, (BlackBerry moc neznám tudíž nemůžu posoudit). A navíc když už se podíváš na ty parametry, tak HTC už jen že má větší operačku, lepší foťák, a operační systém Windows 6 (se kterym jsem max. spokojenej), atd. Takže podle mě jasná volba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 htc.. BB nema net zdarma.. to si tu sit musis u operatora silne zacvakat.. stejne tak push mail ;) Pochybuji, ze mas na vlastni exchange server.. No proste.. HTC, tady neni co resit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 no,u O2 stoji BlackBerry tarif(neomezenej net,push mail,a tak...) asi 300,- takze pohoda....ale asi pujdu do HTC:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 jasna volba HTC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.