Xmatrix Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Nevíte někdo náhodou jestli bude fungovat to že si stáhnu nějaky film v HD na pc a pomoci windows mwdia center prehraju na xboxu. Už to mám spojené a normalně videa přehrávám ale jde mi jen o to jestli pujde ten HD film?? jestli to xbox přehraje ?? díky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 přehraje pokud ve ve formátu, který Xbox podporuje .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 a xbox by měl podporovat HD format nebo ne pokud vím tak na livu jsou třeba filmy v HD?? a co tak stahnute hd jako Blu ray 720p?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=29340 P) Formáty přehrávaných MediíObrázky JPEG , GIF , PNG , BMP ,... Audio MP3 , WMA , audio CDs ... Video MPEG-4 * (.avi, .divx) - max. 5 Mbps / 1280×720 / 30 fps - audio MP3 (stereo a 5.1) * (.mp4, .m4v, .mp4v, .mov, .avi) - max. 5 Mbps / 1280×720 / 30 fps - audio AAC H.264 * (.mp4, .m4v, mp4v, .mov, .avi) - max. 10 Mbps / 1920×1080 / 30 fps - audio AAC WMV7, WMV8, WMV9, VC-1 * (.wmv) - max 15 Mbps / 1920×1080 / 30 fps - audio WMA7/8, WMA9 Pro (stereo a 5.1), WMA Lossless maximální velikost souboru je 4 GB nepodporuje externí titulky jestli máš video v HD rozlišení v některým z těhle formátů tak ti to přehraje ... HD není formát videa, ale rozlišení videa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 diky ale počítam stím že když si stahnu film v Hd tak by to měl přehrát jelikož když máš Hd mechaniku a dáš do ní film v HD tak ti ho xbox přehraje tak to snad pujde nezbyvámi než to teda zkusit snad to nebude zbytecne stažených spousta GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 7, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 HD filmy byvaji vetsinou ve formatu .mkv a ten box neprehraje , nevim co tady do toho pletes HD-DVD mechaniku , to je neco uplne jinyho :D format mkv muzes v pohode previst treba do mp4 kterou box podporuje treba v programu xvid4psp , ma primo profil pro konvertovani do xboxu 360... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xmatrix
Nevíte někdo náhodou jestli bude fungovat to že si stáhnu nějaky film v HD na pc a pomoci windows mwdia center prehraju na xboxu.
Už to mám spojené a normalně videa přehrávám ale jde mi jen o to jestli pujde ten HD film?? jestli to xbox přehraje ??
díky všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts