dejwgon007 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Tak za chvili je tady Jezisek a tak se vas ptam jestli uz hledate darky tak piste jestli ste uz neco nasli nebo se radsi nechavate prekvapit co dostanete Tak abych zacal co No nasel sem zatim digitalni kuchynskou vahu ktera asi nebue pro me:cheesygrin: a jeste domaci pekarnu na chleba ta asi taky nebude pro me:D takze zatim asi nic no:cry: tak a co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 ja nic nehledam jelikoz pak uz to nejsou vanoce vanoce sou tu od toho aby jsme prekvapily toho druheho a ne aby jsme hledaly darky jak mali decka ×D muj nazor ja se radsi necham prekvapit nez abych hledal darky no neni to tak? ÷D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 darky nehledam a ani nic moc necekam =d spis me vrta hlavou jaky darky nakoupit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 heh, vím kde jsou schovaný dárky ale nekoukám se tam, je mi to jedno, stejně nedostanu co chci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 ne nejsem idiot...ale ty oplýváš zřejmě touhle schopností :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Stupidní topik mi přijde...ale tak co, těch tu je ...:D Jinak já radši překvapení :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 V ankete ti chybí moznost nehledám - nic nedostanu..... BTW: Proč je tam chybí s měkkým i ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Hledat dárky je hloupé tzn že ty si hloupý :dozey: Dárky nehledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 a mě chybí možnost ne nehledám nejsem idiot a ano hledám jsem idiot :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Já dárky také nehledám...protože si je sám vybírám:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 no jo pan velkej Moderator si hraje na velkyho tvrdaka kdyz tady pise ze sem idiot (ssry za sprosty slova ale to je proste stupidita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 nehledám, ale minulej rok sem na něj omylem narazil tak že xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 nehledam... vetsinu darku uz vim protoze sem si je vybral nebo sem si je přál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 no jo pan velkej Moderator si hraje na velkyho tvrdaka kdyz tady pise ze sem idiot (ssry za sprosty slova ale to je proste stupidita) hej frajere ty seš hustej...... :D:D:D:D:D:D:D:D:D-novej spamer no k tématu nechci hledat, ale letos očekávám hodně takže možná se kouknu ale budu se snažit to udržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Nehledám, dáreček mám už měsíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Nehledám, dáreček mám už měsíc :D tak nějak ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Nehledám, není co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 nehledám ale rád bych našel: toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 myslím že je demence hledat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Já vím, kde jsou, ale nikdy tam nekoukám... Nechci vidět, co kdo dostane (i když to trochu vím, ale každým rokem je nějaké velké překvápko, co by mě ani ve snu nenapadlo :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Nemusim hladat.... viem co dostanem :D Aj keby som nevedel tak nehladam... bolo by to o nicom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 nehledam, mam vybrano a vlastne o tom vim, ale samozrejme nejaky prekvapko bude.(bud sony vaio ns11s nebo fw11m) :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Nehledal, hledat nebudu a nikdy drive jsem nehledal. Je to dementni, radeji se necham prekvapit, nez nutit rodice, schovavat darky do kanalu. Ostatne, jim to muze bejt jedno.. Vy se pripravite o prakvapeni, o JEDNU z nejlepsich veci na vanocich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunter Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Nemusim hladat.... viem co dostanem :D Aj keby som nevedel tak nehladam... bolo by to o nicom jj presne tak vim co dostanu (xko) ale i kdybych nevedel tak to nehledam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Nehledám, dáreček mám už měsíc :Dtak tak . nic jinýho už nečekám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.