cechomor Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 většinou nehledám vím že dostanu psp slim silver protože sem si pro něj byl z druhé ruky a omylem sem našel nějakou bundu ze shopu ale nevím jestli je pro mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 teda to je topic, a diskuze jak ve skolce nvm jak vy, ale me se rodice rovnou ptaji co chci, a obleceni se mnou chodeji rovnou vybirat na zaver reknu jenom to, ze jestli mam dostat nejaky prekvapeni, tak to tomu cloveku nebudu kazit, ne ze budu jak petiletej Jarda prohledavat celej barak jestli mi tatinek koupil trikolku kterou jsem si tak pral ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 ja sem v 5ti letech jednou nechtene nasel dárky a od ty doby sem na jeziska neveřil ale pamatuju si že sem byl strasne smutnej :D nasel sem masku a figurku spidermana a pak nakou mega pistoli na molitanovy micky a playstation vic si uz nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 má smysl hledat?..ne tak proč bych to dělal :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 presne tak je to dementni hledat to prekvapeni je na vanocich to nejlepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Ja je nehledam, bo ani nevim kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.