činkin Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Velice se omlouvám,jestliže se to tu již probralo,ale opravdu jsem nikde toto téma nenašel.:cry: Mám origoš hry a rád bych si chtěl vytvořit její funkční kopii,samozřejmě,že flash mám.Děkuji za odpověď.:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Velice se omlouvám,jestliže se to tu již probralo,ale opravdu jsem nikde toto téma nenašel.:cry:Mám origoš hry a rád bych si chtěl vytvořit její funkční kopii,samozřejmě,že flash mám.Děkuji za odpověď.:? Stačí když si to vypálíš na DVD+R DL ychlosti 2,4x to je vse ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=25092 v tutoriálech 2 strana LOCK Stačí když si to vypálíš na DVD+R DL ychlosti 2,4x to je vse ;) asi těžko originální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
činkin
Velice se omlouvám,jestliže se to tu již probralo,ale opravdu jsem nikde toto téma nenašel.:cry:
Mám origoš hry a rád bych si chtěl vytvořit její funkční kopii,samozřejmě,že flash mám.Děkuji za odpověď.:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts