Adis_buck Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Cus všichni psl nemohli byste mi poradit mám nové PSP a na LCPčku se mi zobrazuje černej malej čtvereček nedá se s tim něco dělat???:roll::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Zřejme death pixel ... jestli je to stuck dá se to odstranit prográmkenm na problikávání diplaye... jinak v servisu (obchdou) ti to uznaj až při více death pixelů,ale muzes to zkusit jestli to mas z elektra atd :D nebo výmena displaye...prijdes o zaruku + zaplaits si novy display... :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Bude to asi Death pixel jen nwm jestli je Death pixel bilej nebo cernej ale spise cernej Edit: Conter o par secund drive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adis_buck Odesláno Prosinec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Zřejme death pixel ... jestli je to stuck dá se to odstranit prográmkenm na problikávání diplaye...jinak v servisu (obchdou) ti to uznaj až při více death pixelů,ale muzes to zkusit jestli to mas z elektra atd :D nebo výmena displaye...prijdes o zaruku + zaplaits si novy display... :D;) jj je černej:(progáme mi to neopraví to už vím:( mám to z elektra tak tam zajedu štve mě kdykoli hraju nebo čučim na film tak čumim jen na něj:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 jj Death Pixel mno...reklamace:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Nemas 10 dnu na vraceni zbozi bnez udaniduvodu nahodou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adis_buck Odesláno Prosinec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Nemas 10 dnu na vraceni zbozi bnez udaniduvodu nahodou ? hele to nevim ale zajedu tma ale pochybuju že to vymění:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Nemas 10 dnu na vraceni zbozi bnez udaniduvodu nahodou ? Ale to zboží musí mít neporušený obal, nevybalené a prostě aby ho mohli dát někomu dalšímu do prodeje ne? tohle těžko :D jinak ano, zajeď tam a uvidíš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 jj je černej:(progáme mi to neopraví to už vím:( mám to z elektra tak tam zajedu štve mě kdykoli hraju nebo čučim na film tak čumim jen na něj:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::wohow: To znám :D sice na LCD monitoru u PC ale to je hrozný pak z toho filmu nic nemám musim na to taky furt čučet jak ...jak...jak aj envim co :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Adis_buck
Cus všichni psl nemohli byste mi poradit mám nové PSP a na LCPčku se mi zobrazuje černej malej čtvereček nedá se s tim něco dělat???:roll::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts