Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

LCD problém

Adis_buck

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zřejme death pixel ... jestli je to stuck dá se to odstranit prográmkenm na problikávání diplaye...

jinak v servisu (obchdou) ti to uznaj až při více death pixelů,ale muzes to zkusit jestli to mas z elektra atd :D

nebo výmena displaye...prijdes o zaruku + zaplaits si novy display... :D;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Zřejme death pixel ... jestli je to stuck dá se to odstranit prográmkenm na problikávání diplaye...

jinak v servisu (obchdou) ti to uznaj až při více death pixelů,ale muzes to zkusit jestli to mas z elektra atd :D

nebo výmena displaye...prijdes o zaruku + zaplaits si novy display... :D;)

jj je černej:(progáme mi to neopraví to už vím:( mám to z elektra tak tam zajedu štve mě kdykoli hraju nebo čučim na film tak čumim jen na něj:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::wohow:

Odkaz ke komentáři

• 0
jj je černej:(progáme mi to neopraví to už vím:( mám to z elektra tak tam zajedu štve mě kdykoli hraju nebo čučim na film tak čumim jen na něj:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::wohow:

To znám :D sice na LCD monitoru u PC ale to je hrozný pak z toho filmu nic nemám musim na to taky furt čučet jak ...jak...jak aj envim co :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu