Shelby1468622516 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Zdravim, ako mozem nastavit rozlisenie v GTA IV?! myslim ze to nejde resp. asi sa to prepne na tolko kolko mam nastavene medzi TV s PS3 nie?! A chcem sa este opytat na menu v "game settings" je nejake PS Smoothing a PS Upscale co to znamena v praxi?! Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Smoothing je vyhlazování , upscale je upscalování rozlišení ....třeba když hra je pouze v 720p tak upscaluješ video signál na 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shelby1468622516 Odesláno Prosinec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Smoothing je vyhlazování , upscale je upscalování rozlišení ....třeba když hra je pouze v 720p tak upscaluješ video signál na 1080p Takze aj ked mam uz 1080p radsej mam zapnut vyhladzovanie a upscaling nastavit na Full Screen?! resp. mam to mat vsetko pozapinane ano?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 tekken90 - třeba když hra je pouze v 720p tak upscaluješ video signál na 1080p Tak to slyším poprvé, u mě to rozhodně tak nefunguje.Mám to zapnuté a hry stejně jedou na tom rozlišení na které jsou udělané. Nemáš na mysl spíše přehrávání DVD, a poté následný upscal na 1080p?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shelby1468622516 Odesláno Prosinec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 tekken90 - třeba když hra je pouze v 720p tak upscaluješ video signál na 1080pTak to slyším poprvé, u mě to rozhodně tak nefunguje.Mám to zapnuté a hry stejně jedou na tom rozlišení na které jsou udělané. Nemáš na mysl spíše přehrávání DVD, a poté následný upscal na 1080p?? Chalani vazne neviem... neviem ale ani v tom vyhladzovani nevidim rozdiel... ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 tekken90 - třeba když hra je pouze v 720p tak upscaluješ video signál na 1080pTak to slyším poprvé, u mě to rozhodně tak nefunguje.Mám to zapnuté a hry stejně jedou na tom rozlišení na které jsou udělané. Nemáš na mysl spíše přehrávání DVD, a poté následný upscal na 1080p?? nejsem si jistý, ale jestli je to nastavení u video výstupu tak proč ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shelby1468622516
Zdravim, ako mozem nastavit rozlisenie v GTA IV?! myslim ze to nejde resp. asi sa to prepne na tolko kolko mam nastavene medzi TV s PS3 nie?!
A chcem sa este opytat na menu v "game settings" je nejake PS Smoothing a PS Upscale co to znamena v praxi?!
Dik za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.