Velorex Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Zdravím, rozjel jsem na PSP net, ale nezobrazuje mi to háčky a čárky...nevíte jak to udělat, aby je to zobrazovalo??? Prosím pomozte... předem díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 No myslim ze to nejde. Protoze anglictina je nema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 jde to v HB prohlížeči Links2 ... ale v tom originálním máš smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Velorex Odesláno Prosinec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 jde to v HB prohlížeči Links2 ... ale v tom originálním máš smůlu A kde stáhnu plnou verzi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Originalni prohlizec v psp neumi zobrazovat cesky znaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jíra Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 A kde stáhnu plnou verzi??? http://dl.qj.net/Links2-PSP-browser-r1261-standalone-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12579/catid/189 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Velorex Odesláno Prosinec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 http://dl.qj.net/Links2-PSP-browser-r1261-standalone-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12579/catid/189 Díky moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Velorex Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Tak jsem si do PSP zkopíroval ten prohlížeč Links2.. jede to, ale když dám language tak tam je jen English a žádná čeština...no ani když chci jít na nějakou stránku na netu tak to nějak nejde ji tam napsat...nevíte jak dál??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Zmackni kosticku-> najed na File a zmackni trojuhelnik-> go to url-> strart (tlacitko na pspcku) -> a pises :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpiRiTaK Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Kam to mam pls nakopírovat -? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 do PSP/GAME :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Velorex
Zdravím, rozjel jsem na PSP net, ale nezobrazuje mi to háčky a čárky...nevíte jak to udělat, aby je to zobrazovalo??? Prosím pomozte... předem díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts