Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypálování - problém

RooSooL

Otázka

Vím že tedy je už spousta tématů na téma vypalování, ale nějak jsem po jejich přečtení nezmoudřel. Po rozbalení jsem našel pouze tento jeden soubor http://console-forum.net/attachment.php?attachmentid=5104&stc=1&d=1228846240 to by nebylo nic tak neobliklého. po jeho otevření at už v Alkoholu nebo v winraru jse mi ale zobrazili pouze 2 složdy video_ts a audio_ts, což jsou stejné složky, jako když vypalujete DVD film. Je to tak správně, protože hry na XBOX používají nějaké jiné kódování nebo jak bych to nazval, nebo jsem stáhnul nějakej špatnej soubor. Konkrétně se jedná o COD 5, pokud to nějak pomůže k vyřešení tohoto problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

dobře. takže ten image soubor nemám nijak rozbalovat nebo jakoby instalovat tak aby to bylo jako když vypaluju iso. Prostě na tom DVD potom budou jenom dva soubory?

PS: mohl by jste mi někdo popsat jak mam postupovat při vypalování v tom img burnu? Tenhle program vidím poprvé. Děkuji vám mnohokrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu