white Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Dostal jsem videokameru Sony DCR-HC19E a nedostal jsem k tomu USB kabel, ani tam není žádnej vstup, tak nevim čim to propojit s PC? Nemáte někdo zkušenosti, případně co to je za kabel? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 jaký je to typ? foto všech konektorů? je to digi kamera? EDiT: dobre, to byla mozna az moc tvrda otazka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Fireware tam není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Omlouvám se! Kameru mám odedneška tak jsem nezjistil kde se to může skrývat a už jsem to našel. Ale zase v PC mi to hodí hlášku že nebyl nalezen žádnej softeware. Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 UTFG http://www.google.cz/search?rlz=1C1GGLS_csCZ299CZ303&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Sony+DCR-HC19E+drivers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.