kingondra007 Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 čau chtěl bych si koupit ps3 s amerik nebo UK neznate njakí obchod kde by to šlo nechci žadne aukce jako je ebay.com atd. prostě normalni obchod de my oto aby to vyšlo levněji dělají to njake internetove prodejny s UK nabo amerky že to posílají do ČR všem díky za otpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 je to nanic, problemy se zarukou a taky pozor na napeti ve zdroji.... btw. hruza ta tvoje cestina, sakra lidi, aspon ten vas materskej jazyk se naucte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Ahoj vsem, pouziju jedno starsi vlakno, abych nezakladal dalsi o obdobnem tematu. S mym dotazem se obracim hlavne na ty co maji dovezene PS3 ze zahranici kde maji jine napeti nez u nas. Moje ratolesti nasli u svagra pod stromeckem PS3 dovezenou z USA. Jak jiste vsichny vedi, tak v Americe jedou na 120V. Zajimalo by me jak jste vyresili napajeni takhle dovezeneho milacka PS3? Napr. administrator Evilsta ma dovezene, nekde jsem to tu cetl. Dětičky uz vytahovali kabel od monitoru a strkali ho do PS3, protoze k tomu byl americkej el. kabel, ale vcas jsem je zarazil. Mam za to, ze by se neco odpalilo (mozna mi to nekdo vyvrati). Mel jsem za to, ze se to vyresi obdobne jako u PSP z Ciny, kde stacilo u zdroje vymenit privodni flexo snuru. :-/ PS3 ma zdroj v sobe a predpokladal jsem, ze bude mit v sobe spinany zdroj obdobne jako u zdroju pro PC, kde si ho muzete prepnout - bohuzel vedle. Napada me nekolik variant. 1) koupit menic napeti z 230V na 120V 2) výměna zdroje v PS3 3) otestovat zapojeni do naší site ;-) ad 1) vybral jsem si 300W převadec napeti, prootze jsem nekde cetl, ze ma PS3 v zatezi odber 250W. Bohuzel ho nemaji na sklade a musim cekat, respektive deti. ad 2) volal jsem do Elvie a PS3 neservisuji, ale odesilaji do zahranici. ad 3) se mi moc nechce, abych pak koukal na Diky a tesim se na reakce a nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Chm, ja se uz ctvrt roku chystam rozebrat PS3 a podivat se na zdroj, jestli to fakt neumi 230 V (mam japonsky 100V PS3)...ale porad jsem se k tomu nejak nedostal. :) Reseny to mam prozatim transformatorem, tzn. moznosti cislo 1. ^^ Mam tusim taky 300 W... Ale uz bych asi fakt mel vzit ten sroubovak a mrknout pod kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Nechce se ti to otevrit dneska? ;) Zkousel jsem hledat na Youtube a tam je vsude vymena BR mechaniky. Tak jsem zkusil vyhledat "power supply playstation 3" a narazil jsem na nekolik videii kde to zapojili do 220V. např: http://cz.youtube.com/watch?v=00yEe0qfcOs http://cz.youtube.com/watch?v=M7dpYN-xuqU Zajimave jsou ty prispevky. Podle toho druhe videa v prispevcich, by meli PS3 jet na obojí napeti. Ze bych to doma zkusil? :) Doplnuji, ze na dovezene PS3 z Japonska tam bylo taky video: http://cz.youtube.com/watch?v=vZwbNeNAOi4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 co transformator? mam hafo věcí z (USA) se sítí 110V>220V a přes něj to jde v poho btw z Ameriky moc nechtějí posílat věci do CZ jedině když tam máš známý(komu to pošlou a on ti to pošle do CZ) a nebo si zaplatit nějakou službu která ti to sem pošle ale(za BIG MONEY) http://www.balikprome.cz/kumulace-zasilek http://www.zasilkyzusa.cz/bezpecne-internetove-obchody/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Nechce se ti to otevrit dneska? ;)Zkousel jsem hledat na Youtube a tam je vsude vymena BR mechaniky. Tak jsem zkusil vyhledat "power supply playstation 3" a narazil jsem na nekolik videii kde to zapojili do 220V. např: http://cz.youtube.com/watch?v=00yEe0qfcOs http://cz.youtube.com/watch?v=M7dpYN-xuqU Zajimave jsou ty prispevky. Podle toho druhe videa v prispevcich, by meli PS3 jet na obojí napeti. Ze bych to doma zkusil? :) ¨No ja bych bej vama tak bych to neriskoval , protoze nikdy nevite co se muze stat .... radeji bych pockal na ten menic napeti , ale meli by ho mit v kazdym spravnym Elektru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 krystof: Problem je, ze trafo je bedna o rozmerech asi 10x12x20 cm (navic pekne tezka), takze to mas vlastne jak externi zdroj...docela opruz. isquash: Dneska se mi v tom moc hrabat nechce...ja nejsem uplne pres elektro, takze i kdyz PC si slozim a PS3 zase smontuju jak ma byt (si myslim), tak kdybych nahodou neco po-to, tak ted tu nemam zrovna cloveka, co opravi cokoliv... Takze az nekdy v lednu. EDIT: Nemam co delat, takze zkusim najit video bile/stribrne PS3 na 220 V... Jestli najdu a bude OK, tak asi taky zkusim (jsou to jen japonske verze). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrakath Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 PS3 ma univerzalni 110/230V zdroj :-P Ale stejne je nakup slozitejsi elektroniky tam, kde to nemuzete osobne donest ne zrovna nejlepsi napad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Tak dneska jsem jeste prolezl par anglickych for a vsude psali, ze to jde i do 220 - 240V site. Sebral jsem tedy odvahu a dnes ve 20:24 zapojil do nasi site 230V a deti uz pari Hulka. :) :D Takze diky za rekace a .Deny muzes odpojit ten menice napajeni. ;) Ted jeste koupit poradnou televizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 V ps3 a v nabijecce pro psp neni trafo, ale delic a tomu je uplne jednu jestli tam date 120 nebo 230V. Na zaruku jsou povini vzit to v jakem koliv autorizovanem servisu, at uz je to v cechach nebo v cine,jinak by prisla prodejna o licenci, resili sme to u televize objednavane z internetu a je to tak u vseho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 isquash: Ano, taky jsem se ptal na zahranicnich forech...stejne reakce. :) Takze brzo zkusim i bez trafa. Thomas.: Na PS3 mezinarodni zaruka neni, takze kdyz se tu s tim neco stane, tak si muzem kupovat novy PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 takže kdybych si koupil ps3 s uk resp. stohohle shopu http://www.game.co.uk/PS3/Hardware/HardwareBundle/~r339296/PS3-80GB-Console-with-Batman-Begins-Bluray-Prince-of-Persia-Motorstorm-Pacific-Rift/ a něco by se mi posralo tak stim nemužu nic dělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Zeptej se jich konkretne, nema smysl se dohadovat tady, kdyz ti muzou odpoved napsat primo oni sami. Kontakt na webu je, na e-maily ne hned, ale odpovidaji. V CR si s tim nejspis ale neskrtnes (nejsem si jist ohledne nejake zaruky v ramci EU, ale pochybuju, ze neco takoveho existuje... Jak rikam, napis jim). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 ani se neptej.. podle toho co tam maj napsaný tak konzole a všechno nad 1kg posílají jen do UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 kdyz jsem reklamoval PSP (mel jsem ho z Německa) a reklamoval jsem ho tu v CR a bezproblému dali mi noví PSP ,ptz prekrocili v GameHousu reklamacni lhutu 30 dnu tim padem mate moznost na vraceni penez nebo na nove zbozi.... vzal jsem si prachy a koupil jsem si novy a ucetril jsem 800kc (ptz kdyz jsem ho kupoval bylo drazsi) .... a ptal jsem se jich proc to teda bylo tak opozdeny.... oni rikali ze to posilaj do servisu na Slovensko....... a ze kdybych ho reklamoval primo u SONY tak mi to prijde do 30 dnu :D Jedna prihoda kamose : Koupil si XBOX 360 v Nemecku po mesici jse mu objevil RROD a jeli to reklamovat do Nemecka tam mu dali hned do ruku novy Xko plus rocni GOLD Xlive ucet a prodlouzenou zaruku na 2 roky (v nemecku je totiz zakladni 1 rocni zarucni doba)... Takze si myslim ze by nebyl primo u Sony problem reklamovat PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Tak co .Deny, uz jedes na ceskych 230 nebo mas stale zapnuty prevadec?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 noo tak mám crt:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Já bych to raději neriskoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.