Quicksilver Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Ja ti nevim s mym platem 17+ tisic kdy domu dam 6ku a zbytek mam na utratu je me asi skoro jedno,jestli 6ka vyleti oknem.Rad by jsem to nejakemu flasherovi dal,kdyz k tomu nemam naradicko ,ale ... nenasel jsem nikoho od Hradce Kralove. Co se tyka problematiky RRoD tak jsem si simnul,ze je problem v prehrivani ,kdy spatne chladi chladic na grafice kde stece pasta.Celej Xbox se pak musi rozdelat a nanest nova pasta a pevne to cele utahnout (spoje na chladici) co jsem teda videl na ruznych videi ) Nebo RRoD postihuje i horsi veci ? Myslel jsem si,ze flash udelam z pohodli domova ,ale asi to jinak nepujde,kdyz nemam k tomu potrebnou vec k vytahovani klice hmm.Mozna by byla jeste moznost to poslat nejakemu slusnemu cloveku co by me to flashnul (Katalizator ?) nebo najit nekoho pobliz a domluvit se s nim,ale vsichni jsou docela pekne od ruky a je to ted ke vsemu novy.Tak malo kdo umi flashovat lite-on :_( A jak by jste to nekdo udelal se zarukou ? To bych si musel koupit jeste jinou mechaniku ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Posli mi to, jakmile to prijde, tak jeste tentyz den posilam nazpet, o zaruku neprijdes, mechaniky vymenim, nebo ti to jen flashnu to je na tobe, co si zvolis :) Je fakt, ze se pri vymene plati za mechaniku, ale ver mi, vyplati se to, ne vzdy jde RRoD spravit a xbox ma ruzne dalsi poruchy :( Potřebné info najdes na odkazu, ktery mam v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 lidi ja bych stim stejne este pockal zatim to je jen beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Vsak to pres Jungle delat nemusis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djniki Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Zdravim. Dá se vyextrahovat dvdkey z lite-on mechaniky pokud nemám CK3 ani Maximus Xtractor 360 ?? O záruku mi nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 O tom pochybuju.Sam v nejblizsi dobe budu Xbox posilat flasherovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djniki Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Hmm a slo by kdybych poslal jen mechaniku na prefleshovani ? Mam uz Xbox rozebranej tak ze bych poslal jen mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 To kdyby to slo timhle zpusobem bylo by to snadny ,ale jak jsem zkoumal. Flashuje se mechanika a klic se ziskava z desky a myslim si,ze kazdej klic jedinecnej.Takze,kdyz posles jen mechaniku bude to k nicemu,kdyz ten klic bude jiny. Ja radsi za to dam 2000 + ,dopravu a pockam par dni a necham si vymenit mechaniku za samsung,protoze by jsem porad ho mel timhle zpusobem v zaruce a ochranou plombu odlepenou pro pripadnou poruchu.Take jsem si myslel,ze flash provedu doma sam na koleni,ale nemam k tomu prave ty urcite veci,ktere maji flasheri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djniki Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 No co sem čet na foru a viděl videa tak bych řek se to dá. Jelikož ten dvdkey je jak v mechanice tak v desce a musí souhlasit a samozřejmě je jedinečnej. A jestli jsem to pochopil dobře tak fleshování vypadá takle pokud ne tak mě opravte: 1. vyčíst do kompa firmware z mechaniky ( u Lite-On zřejmě nejde) 2. z tohoto firmwaru vyčíst ten dvdkey (u Lite-On jse dělá těma CK3 nebo Maximus Xtractor 360 přímo z mechaniky) 3. tento vyčtený dvdkey zapsat to hacknutého iXtereme firmwaru 4. takto upravený firmware zapsat do mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Asi tak jen ty .... CK3 nebo Maximus Xtractor 360 obycejny ,pracujici clovek doma nema .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Troy-C Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Kabel si může každý udělat doma sám a nemusíte kupovat Maximus nebo CK3, který jsou zbytečně drahý.. Mě přišel kabel i s přídavným PCI RS232 řadičem na 300,- stačí mrknout na www.xbox-scene.org (forum). Včera jsem dělal prvního Liteona a jede to jak po másle. Jen upozorním, že pokud máte někdo ICH9 řadič, tak rozhodně používat XPčka bez Intel INF ovladačů pro čipset apod. Vyčtení klíče jsem jel přes JungleFlasher, potom jsem ve stejným softu zkombinoval s iX1.5 a následně v DOSu přes Dosflash smazal FW a flashnul upravenej. Teď už Xko vrní jako kotě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 custe pokud mam v xboxu vymenenou mechaniku s fw 1.4 musim si jit preflashnout tu mechaniku kvuli pripadnemu banu na xbox live nebo ne. Muzu se porad s 1.4 pripojovat na live bez zabanovani?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 xmatrix >> jo muzes... ale ani s 1.4 ani s 1.5 si nemuzes bejt nikdy jistej/a ... ze ban dostanes bo ne... 1.5 akorat zlepsuje to ,,kryti,, na live ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 a je to velky rozdil?? jak to vlastne MS může poznat... pokud mam v pohode disky?? a kdyz hraju uz nejakou dobu bez problemu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Tak v pohode disky, mas je palene, ne v pohode :D. Poznat to MS muze treba kdyz mas naspoofovanou mechaniku a podle spousty dalsich veci. S tou 1.5 jako to tezko rict, ja znam lidi, co vali nejakou dobu s 1.3 a BAN nemaji a to hrajou denne na live, ale vseobecne ma 1.5 lepsi ochranu pred BANEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 ja mam 1,41 sem denne na live ale urco pockam az kanalizator bude updatovat tak k nemu prijdu na upd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 ja mam 1,41 sem denne na live ale urco pockam az kanalizator bude updatovat tak k nemu prijdu na upd. Se stav muzu ti to udelat hned. Uz u me par lidi bylo, co chtelo novejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vecino Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Zdravím, má smysl se hnát za novým FW, když mám vyměněnýho Liteona za Samsunga s 1,41 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Tak mas lepsi ochranu na Live. Ale 1.41 na samsungovi urcite nemas :). Maximalne tak 1.4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vecino Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Mozny to je nevim - neflashoval jsem to ja. Ja na live nehraju - takze tohle pro me neni plusem. Nekdo psal, ze se mu zlepsilo nacitani DVD. V cem spociva ta kalibrace laseru kterou nabizis ? To se dela softwareove ? Ja mam ted mechaniky vlastne dve ... liteona a samsunga ... kdybych se rozhodl pro novej FW 1.5 ... do jaky mechaniky je lepsi ho nasypat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 2 Vecino: No kdyz uz si menil mechaniku, tak to jednoznacne nasyp do toho samsunga. Protoze kdyz to das do liteona, tak prijdes o zaruku. Navic to budes mit jednodussi s vycitanim klice, ktery asi nemas, kdyz si to neflashoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vecino Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 2 seeker: klic z liteona mam ulozenej v souboru. Kvalitativni rozdil v mechanikach Liteon vs Samsung asi neni co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Myslim si, ze zadny zavratny rozdil v kvalite tam nebude. A hlavne nevim nad cim porad premyslis. Kdyz uz si menil mechaniku, tak nevidim duvod, proc to cpat do toho liteona a zbytecne se pripravit o zaruku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vecino Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Nad ničím nejpřemýšlím ... byla to jen úvaha. Spíš mě zajímá jestli má smysl jít do 1.5, když mám 1.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Pokud hrajes hodne na Live, tak to smysl ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.