Wartryton Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 ahoj lidi :D na co tato aplikace je??a jde vubec na 2.81???diky za odpovedi... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 nie je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 MUZES TIM OVLADAT pc. pŘES usb nebo wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 presne tak je to programek, kterym se da pomoci irshellu zobrazovat dej na PC v okoli kurzoru(co se z plochy monitoru vejde na display PSP) a take PC ovladat pomoci PSP a lze to provest jak pomoci nethostu, tak pomoci usbhostu... jsem zatim bez wifi AP, ale chtel jsem si to ozkouset alespon s USB kabelem... postupoval jsem presne podle readme, dokonce jsem i preinstalovaval ovladac pro usbhost, ale nevim proc nemuzu se proste k pc pripojit pres usbhost... bojim se, ze je to moji starou popelnici, ktera podporuje jenom USB 1.0 a kvuli tomu se to uspesne nespoji... opravdu nevim, ale jestli mate nekdo podobny problem(oldschool PC s usb 1.0) a povede se vam nekomu pripojit pres USBhost, pls dejte vedet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bakaniers Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ahoj ja mam stejnej problem všechno mi pripoji aj usbhost-zobrazi sa hdd pc jen potom ked dam eboot.pbp tak mi vypíše chybu aplication erroon ........ a nevím co stím mam delat prosim pomoste cf 5.00 m33-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.