Wartryton Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 ahoj lidi :D na co tato aplikace je??a jde vubec na 2.81???diky za odpovedi... :) Citovat
AngerCZ Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 MUZES TIM OVLADAT pc. pŘES usb nebo wifi Citovat
west-- Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2007 presne tak je to programek, kterym se da pomoci irshellu zobrazovat dej na PC v okoli kurzoru(co se z plochy monitoru vejde na display PSP) a take PC ovladat pomoci PSP a lze to provest jak pomoci nethostu, tak pomoci usbhostu... jsem zatim bez wifi AP, ale chtel jsem si to ozkouset alespon s USB kabelem... postupoval jsem presne podle readme, dokonce jsem i preinstalovaval ovladac pro usbhost, ale nevim proc nemuzu se proste k pc pripojit pres usbhost... bojim se, ze je to moji starou popelnici, ktera podporuje jenom USB 1.0 a kvuli tomu se to uspesne nespoji... opravdu nevim, ale jestli mate nekdo podobny problem(oldschool PC s usb 1.0) a povede se vam nekomu pripojit pres USBhost, pls dejte vedet :) Citovat
bakaniers Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 Ahoj ja mam stejnej problem všechno mi pripoji aj usbhost-zobrazi sa hdd pc jen potom ked dam eboot.pbp tak mi vypíše chybu aplication erroon ........ a nevím co stím mam delat prosim pomoste cf 5.00 m33-3 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.