MIRKOOOO Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 mne to vobec nevadi co tam vravy, a kedy bude dalsia ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 tohle je fakt zarodek na FAMU :D nebo kde ty komentatori studujou a Draka jsem spasil! :-D tj fakt nej hlaska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Vylepši tu kameru kámo a nebo natáčej přes ten prográmek.. a chlubit se stahovanýma hrama, taky nevim :P a zapotit se u mačkání tlačítek.. :D hláška o dědovi, kterej si krkne po obědě mě ale dostala xD Ještě - doporučuju si přednatočit herní sekvence a potom do toho teprve nahrát komentáře a podobně.. No a konečně - někdy mluvíš spisovně a někdy hovorově, tak buď tak nebo tak, potom to vyznívá divně :) jinak dobrý ;) PS: Trošku klidni emoce :D lidem pak můžeš připadat jako vůl (nic ve zlym..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 kuba741 nádherná práce. Ať si říká kdo chce co chce mě se to moc líbí máš můj obdiv a moje THX. moc diky za tyto videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 JO TAK T O JE GOOOOOOD:D:D:D:D udelej pls recenzi na pursuit force extreme justice a na freerun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 takze uz nas tu je viac fanusikov kuba741 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 kuba741 dobre ale na to icq sme se jeste nepotkali. Se mu povedl tento topick. Akorad je to malickost ale chtelo by to kvalinejsi obraz njn mas nokia 5200 nebo 5300 kamuru nemate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ja nevim co mu brani v remotejoy a pozdejsim namluveni asi nemas mikrofon co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ja nevim co mu brani v remotejoy a pozdejsim namluveni asi nemas mikrofon co mam do desate recenze to bude na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 kuba741 vi co dela. Pred chvili sem kecali a budete prekvapeni co vysmyslel. Moc tomu nerozumim ale dobry. Gooooooooooooooooooooooooooooooooooood!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Ta část v poslední recenzi o "spasení" draka mě pobavila:wohow: Jen tak btw. spasit=zachránit:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Díky tobě si du stáhnout gow :D jinak neřikej furt je to skvělý má to působivou grafiku řukáš to moc čsto to ke kritice jinak recenze moc dobrý vždy ukážeš základ a se hrou nás obeznámíš takze moc good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 tak kuba co si to vymyslel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jj ja taky diky kuba741 si budu kupovat a hrat the simpsons game a gow mozna. Rikam uz ponekolikaty fakt super topick nebo co to je. Welll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 tak kedy bude to co si si pripravil ? kedy to natocis a hodis sem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 tak kedy bude to co si si pripravil ? kedy to natocis a hodis sem ? asi tak do 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Kubo už je skoro šest hodin a ono to tu pořád neni. Omluvit se můžeš pouze potvrzením od lékaře! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Kubo už je skoro šest hodin a ono to tu pořád neni. Omluvit se můžeš pouze potvrzením od lékaře! xD hej sorry rozhodl jsem se udelat specialni vanocni dil zitra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 kubiku.. musim rict popravde ze se dost nasmeju u toho:D:D ale nenech se tim odradit.. obdivuju ze si se do neceho takovyho pustil:) jen tak dal.. a jestli te to bavi tak z tebe neco jednou vyroste:) FTW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 kluku ty by jsi mohl byt nějaký komentátor např u fotbalu :-) celkem dobře to u těch videí to hraní prožíváš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Taky si myslim de mu. Vý o čem má mluvit, že nekeca o jednom ale rozvádi. Už po několikáte pěkna prace THX už sem ti dal tak dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 on ze vy ocem mluvi? tak to tezce nesouhlasim :D :D :D ale tak aspon je na vanoce cemu se zasmat :) jako kdyz popisuje gameplay hry a u kazde rekne ze ma super grafiku ..hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Asi tak. Ty budeš pokračovat, nebo si s tim už nadobro seknul? Nebo si eště nezprovoznil Remotejoy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Pred chvili jsem si pustil specialni vanocni dil a zasnul jsem.... komentar NHLek me totálně zničil...nic proti tobě, ale je vidět, jak ty ry prožíváš....třeba se to časem zlepší a třeba jednou i tim hlasatelem budeš ( ikdyž dost pochybuju) ... co takhle komenotvat FIFU09 ... určitě bych zkouknul :lol: BTW: Je výborný jak tam zmiňuješ že hraješ CSO nebo ISO a kolik to má atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Tyto videorecene mě vždy rozesmejí ..Děkuji alejspon mám vždy lepší naladu :-D ted jsem se koukal na ten vánoční díl a to je moc :-D kluk neví chudák o čem mluvi xD vybral sem si nhl protože je zima :-D borec prostě ty komentáře originální xD jen tak dál ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.