mapo1468622753 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ted sem se dival na to xko a to se opravdu moc nepovedlo ta hra na xku ma mozna dobrou grafiku ale to video nikoliv jinak to nemuzu nijak soudit prtze v xku se nevyznam vubec xD kubo pokracuj v PSP hrach pls jaka bude dalsi?budes v PSP hrach pokracovat dal nebo si to vzdal? j pokracuj v psp hrach jen bys mohl pridat treba tve hodnoceni hry + a -ale i tak je to dobry lepsi nez nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 sem si myslel ze se na to vys.....! Ale co uz uz ho PSP asi moc nebere uz jen Xbox skoda no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 taky se moc tešim na další a k tvýmu hlasu nechapu jak nekdo muze chtit abys ve 12ti mutoval :lol: jinak jen tak dal treba to nekam dotahnes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Mohl bys treba zrecenzovat FF Dissidia ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Docela dobrý akorad ta kvalita videa nic moc,N95 by to bylo lepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 brzo budu natacet dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 docela výborný.. na to že ti je pouze 12 tak ses odhodlal a přes to že ze začatku si z tebe dělali srandu :D docela dobrý ale chtělo by to trochu zapracovat na kvalitě občas tam skoro nic nevidim : ) ale jinak dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 docela výborný.. na to že ti je pouze 12 tak ses odhodlal a přes to že ze začatku si z tebe dělali srandu :D docela dobrý ale chtělo by to trochu zapracovat na kvalitě občas tam skoro nic nevidim : ) ale jinak dobrý Si delas srandu ne ?....dobry ? ne....zabavny mozna, ale dobry bych to rozhodne nenazyval :dozey: porad mluvi o jedne a te same veci a vzdy kazde video zacina temer stejne....kvalita....priserna a komentar ?....rozhodne to neni recenze, ale gameplay....recenze vypada jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NooBz Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 naprostou souhlasím s Lenym.. Pokud to chce nazívat "videorecenzí" musí zapracovat na všem.. -příšerná kvalita! -o jeho komentářích ani nemluvim...(chtělo by to si to předem připravit a né plácat co tě napadne a vynech ty tvoje postřehy :dozey: -myslim že nemusíš ani pokračovat8) Je to dobrý na zasmání, tj.. ae rozhodně bych to nepovažoval za (kvalitní) videorecenzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Hej jako nechte ho bejt.. Je to borec. 1) je to amaterska videorecenze takze v klidu 2) je to spis pro pobaveni nez publikovani na strankach her 3) je mu 12 4) rad bych videl nekoho z vas jak to sem da, uprimne ja to doma zkousel ale neodvazil bych se to dat na net Hele, ja ho docela obdivuju :D :D :D a podle me to je dobrej napad to sem davat protoze ja kupuju jen UMD takze mi to pomuze v rozhodovani. No1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Je to v pohode , umne diky TA 088v3 taky musík kupovat UMD a tohle mi pomuze k vyberu toho co si mam koupit , ale chtelo by to zas vic her ,treba NFS Undercover , Medal of honor ,nákej fotbal ,GTA atd ... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Hej jako nechte ho bejt.. Je to borec.1) je to amaterska videorecenze takze v klidu 2) je to spis pro pobaveni nez publikovani na strankach her 3) je mu 12 4) rad bych videl nekoho z vas jak to sem da, uprimne ja to doma zkousel ale neodvazil bych se to dat na net Hele, ja ho docela obdivuju :D :D :D a podle me to je dobrej napad to sem davat protoze ja kupuju jen UMD takze mi to pomuze v rozhodovani. No1 1) Neni to video recenze, ale gameplay...uz to pochopte 2) Pro pobaveni jak kdy no..... 3) No a co, ze je mu 12 ?...mne je 15 a nevytrubuju to 4) Tak tohle uz je kazdyho vec, ale v prvni rade by si mel uvedomit jestli je to gameplay nebo recenze ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 1) Neni to video recenze, ale gameplay...uz to pochopte2) Pro pobaveni jak kdy no..... 3) No a co, ze je mu 12 ?...mne je 15 a nevytrubuju to 4) Tak tohle uz je kazdyho vec, ale v prvni rade by si mel uvedomit jestli je to gameplay nebo recenze ! OMG! 1) Sam tomu rika videorecenze tak se jdi zahrabat 2) souhlasim 3) Nevytrubujes to ale pises to ve svym prispevku *LOL* 4) viz bod 1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 mne toi aj tak newa namiesto toho aby ste ho ocenili a boli radi ze urobil aspon nieco tak vy ho kritizujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NooBz Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 dej mi pls adresu na to tvoje YT ehm...že by YouTube.com? :cheesygrin: mne toi aj tak newa namiesto toho aby ste ho ocenili a boli radi ze urobil aspon nieco tak vy ho kritizujete každej na to má SVŮJ názor, tak nás "NEKRITIZUJ" za NÁŠ názor! :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ja myslim ze by se mela ocenit snaha :) Nejsme tady prece zadna skola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NooBz Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ja myslim ze by se mela ocenit snaha :) Nejsme tady prece zadna skola aspoň někdo tu má odvahu a dost kuráže mu to říct..možná ho šetříte proto že mu je jenom 12..:dozey:ae tak musel se to dozvědět :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Já bych řekl,že ten klučina dává až moc najevo že mu je 12 a snaží se aby to bylo na první pohled vidět ... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Mno videorecenze(gameplay:roll:) sou docela dobrý aspoň nemusím zbytečně sosat a pak mazat.Jen mě napadlo že by sis moh vypnout nebo zeslabit zvuk třeba u toho NHL opčas nevim co říkáš ale jinak docela dobrý pokračujuj good work. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 fakt smesny :D vy*er se na to... vypravis ze se mame koukat na skvelou grafiku, ale kdyz to tocis tim starym telefonem a proti svetlu, jinak moc to prozivas.. fakt sem se naspal pri ,,recenzy,, God of War... ale delej dalsi.. docela se u toho bavim :D jiank kolik ti je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 fakt smesny :D vy*er se na to... vypravis ze se mame koukat na skvelou grafiku, ale kdyz to tocis tim starym telefonem a proti svetlu, jinak moc to prozivas.. fakt sem se naspal pri ,,recenzy,, God of War... ale delej dalsi.. docela se u toho bavim :D jiank kolik ti je? :D kebyze citas vsetky prispevky tak sa to dozvies ale ty si urcitue mladsi lebo ta vytazuje citat ostatne prispevky co vytazuje druhakov a este nevies pisat, recenzY ,tak to dokazuje ze si v okruhu od druhej do stvrtej triedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 kebyze citas vsetky prispevky tak sa to dozvies ale ty si urcitue mladsi lebo ta vytazuje citat ostatne prispevky co vytazuje druhakov a este nevies pisat, recenzY ,tak to dokazuje ze si v okruhu od druhej do stvrtej triedy tak tohle mě vždycky dostane, když někdo někoho opravuje v chybách a myslí si jakej je zjev a pak odhaduje věk nebo třídu do jaký chodí z toho fakt nemůžu akorát je vidět jakej seš ubožák a nevíš co napsat...mám MIRKOOOO opravit ty tvoje příspěvky abys viděl jak pěkně umíš psát?.....jinak ta "recenze" je strašná pro zasmání výborná, rady ti dávat nebudu ptz už tu všechny sou... PS: proč odepíšeš jen na příspěvky v kterjch tě pochválej? edit: "je to taková arkádo-simulačná hra což se moc často nevidí":D:D:Dto mě fakt dostalo edit2: ted sem shlídl simpsny ty seš fakt vtipnej bys to mohl poslat někam na soutěž nebo já nevim...prej "tady tu videsekvenci vám pustim celou ptz na konci je králík a tomu ukousne zadek tak to se fakt zasmějete i tady tomu psovi uosnul zadek":D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 kubo741 mas to dobry :) na to kolik ti je tak to je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Máš to good,ale šlo by to lepší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazenska_veverka Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Parádní nápad...jen pár rad...1.)Čti! Rozšíříš si tím obzory i slovní zásobu, která je k téhle práci dot potřeba (věř mi...něco o tom vím) 2.)Prohlídni si pár profi videorecenzí, aby sis udělal představu, jak to má vypadat správně. 3.)Uplně se vykašli na ty ubohý chudáky, co ti nadávají, že ti to nejde...máš talent, ale ne zkušenosti...chce to trošku ty ambice rozvinout a to právě tím, že budeš dělat další a další recenze...většina lidí, co ti tu tak hrdinsky kritizujou tvou práci vědí beztak kulový o tom, co to obnáší a že to není taková sranda...takže hodně štěstí do budoucna...(a už aby ti začal hrubnout hlas;)...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.