Marr Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Chrome & Safari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 13, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Jedine Firefox 3 :D Sem s nim spokojen , hlavne v kombinaci s download managerem downthemall... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Safari a FF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 MOZILLA (firefox) RULEZZZZZZZZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Opera je luxus jak v ohledu bezpecnosti tak v ohledu pohodli pro uzivatele :love: opera :D Zkousel jsem chrome ale opera ftw :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Ja pouzivam mozzilu 3 .. ale obcas me stve kolik zere pameti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Ja používám Netscape Navigator,pro mě je ohromě rychlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bamma_boy Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Mozilla Firefox 3 ale skúsim aj Google Chrome keď tu čítam aký je dobrý8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Já používám operu (s pluginy a hodně přizpůsovenými ini soubory) občas google chrome mozillu a IE jen když potřebuju zkoušet moje stránky jak fungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ja pouzivam OPERU, podle me je nejlepsi ... ocenuji tam napriklad ty "gesta mysi" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ja pouzivam OPERU, podle me je nejlepsi ... ocenuji tam napriklad ty "gesta mysi" jaky gesta mysi? to neznám prosím co to je? EDIT: muzete smazat.... uz to vim ( operacesky.net ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Jedine Mozzila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 firefox 3.0 myslim..ale vadi mi ze si to nedokaze pamatovat prihlaseni i kdyz sem dal zapamatovat..skousel sem to i preinstalovat a porad to samy...nevim co s tim..ale docela mi to vadi...kdyby nekdo vedel co s tim at da vedet.. opera..taky v pohode..ale i kdyz sem dal po spusteni otvirat domovskou stranku tak mi pri druhym spusteni (druhe okno) vyjela nejaka opera blank nebo co..a nacitani bylo pomalejsi nez v FF.. nevyhovuje mi ani jeden..ale co muzu delat ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Tak já používám jedině Operu a když je nějakej problém, tak přepnu na Firefox;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Chrome... Jinak si to nevim ani představit. Automaticky na preinstalovanej windows jde Chrome, IE 8 použiju jen na stažení Chrome :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Presne na chlp ako Evil.Bulk. Chrome je perfektne jednoduchy a rychly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizmo Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 opera (na mobe ties miniopera) a nic lepsie asi nieje (sme tam ete mozilu ale tej moc neverim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Tak sem přešel zpět na firefox ale uvažuju o Chrome.. Máme ho ve škole a není vůbec špatnej :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Ja pouzivam jenom Mozillu a jsem s ni 100% spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ja sem pouzivat Internet explorer a ted asi tyden mam google chrome a sem spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 internet explorer 6 rullez:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Mozilla Firefox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mato169 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Mozilla firefox - na noťasi stolný PC-kvôli tomu že už je starý - Opera(zaberá menej ram) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Já pužívám Google chrome.Proč?Je strašně jednoduchý.Hned je vše po ruce a vůbec není nijak náročný. Mozilla vadí tatkovi, protože se tam nemuze dostat na bankovni učet a Opera to je nejhorsi prohližeč(podle meho) nejdou na tom některé java aplikace, nepřehledný atd...Explorer 7 (nebo kolikatka je tetka) je v celku dobra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 já si jedu na "fajrfoksu" a nemůžu si stěžovat :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.