BRUTUS77 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 CHCU SE VÁS ZEPTAT CO JE LEPŠÍ NEVIM CO HRAT LEPSI JE BUD 1.BURNOUT DOMINATOR 2. BURNOUT LEGENDS POTREBUJI VEDET KDO ODPIVI 1 1 THANKS:D:psp: marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Tak jo,Dominator:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 jako mě se líbí víc Burnout legends,je tam lepší grafika i ty auta jsou větší ,zábavnější!! něž u toho u toho dominator je to takové malé všechno ,nezábavné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 myslim si ze dominator ale u legend je dobry ze podporuje game sharing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS77 Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Ja uŽ mam oba dily burnout ale paradise bude nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ja bych rek paradise Paradise je jen na Xbox360 a PS3:dozey: Jinak lepší je určitě Legends;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Podle me je lepsi legends , jak už tu bylo zmineno tak ty auta jsou vetsi , lepsi grafika a je to zabavnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 na psp nebude paradise :!: hodnocení na gamespot-> Burnout legends 90% a Dominator má 82% ,takže Legends je lepší ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Hrál jsem obě a Legends je IMO lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Mě víc vyhovovalo Legends (hlavně lepší soundtrack podle mě !) a taky sem to narozdíl od Dominatora dohrál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 neni na legends trochu hlupe tocenie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Taky si myslim ze je Legends lepsi, mozna to je tim ze sem to hral jako prvni a az potom Dominatory, ale celkove se mi Legends líbí prostě víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 100% legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Mě se to líbí asi tak stejně. každý má svoje +. Třeba Domintor se mi zdaj celkově lepší, což ovšem vynahrazuje mód v legends kde je za úkol udělat co největší škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 mě bavily oba ale u dominator byl o chlup lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.