nekdoa Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 urcite to tu nekde je, jen to proste nemuzu najit... tudiz otazka: Jsem cerstvym majitelem NDS Lite. Jaka karta je nejlepsi koupit do slotu 2? abych moh hrat GBA hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 EzFlash 3in1 .. .. pak budes moct GBA, Operu (respektive ziskam exp. RAM), vibrace.. tedy vse, co do slotu 2 jde a neni to zavisle na jedne hre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ja sem si ji pred pred tydnem objednal z dealextreme, takze uz se tesim. Ale az vcera mi prisel mejl ze moji zasilku odeslali. Nemate zkusenosti jak dlouho to trva? Psali 7-10 pracovnich dni, byl bych rad kdyby to prislo do vanoc, ale to asi ne, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Me to prislo nejdrive za 10 dni, takze pochybuji, ze se to stihne do Vanoc. .. ale vetsinou to bylo prave okolo 10-12 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 dekuji pekne! jeste jedna doplnujici: mam ted acekard - bude mi to dobre spolupracovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 to je docela skoda, tesil jsem se jak o svatcich zaparim. je fakt ze sem to objednaval takrka na posledni chvili, nicmene jsem necekal ze jim bude tyden trvat nez to poslou. kdyby to udelali do par dni, tak by to doslo v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 to nekdoa, bude, pres ExpLoader, kterej vemes treba z gbatemp.net to Robot2037, asi toho maji opravdu dost - zvlast pred Vanocema. Ale nejaka sance tu je. Pokud napr. bydlis v Praze, nebo blizko Prahy, tak je tu sance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Dneska jsem prisel domu z prace a mel sem balicek. Uz mi to prislo, rychleji nez sem cekal, takze super. Rozchodil jsem to pomoci ExpLoaderu, jen mam takovy problem - pokud si nahraju hru do NOR (nahral sem si tam FF Tactics) a rovnou z ExpLoaderu pustim GBA mod, tak mi to hlasi poskozeny save. Pokud DS vypnu a spustim GBA bez predchoziho pusteni ExpLoaderu, tak je to ok. Pak jsem si do NOR nahral i .SAV ktery jsem mel, ten mi to samozrejme hned poskodilo protoze jsem to pustil zase hned. Cili zjistil jsem ze pokud zapnu ExpLoader a potom rovnou GBA bez vypnuti DS, save v NOR je vzdy poskozeny. Pokud mezitim DS vypnu, tak je to ok (pokud uz nebyl poskozeny z predchozi situace). To me trosku stve, je to normalni? EDIT: Mam ExpLoader v.0.58a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Pouzivam starsi ExpLoader v0.57 a tam tenhle problem nemam. Pouzivam to se SuperCard One, ktere ma automaticky DLDI patching.. Jinak receno, ja s ExpLoaderem + EzFlash 3in1 nemam ZADNY problem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 DSTT ma taky DLDI patching, o to nejde. Zjistil jsem ze problem bude asi primo ve hre FF Tactics. Ostatni hry co jsem zkousel se zda ze funguji ok. Jen tato hra mi po ulozeni podela savy. Jak se tak koukam na net, nemam s tim problem jen ja, je to opravdu problem hry. Snad najdu nejake reseni... EDIT: problem vyresen, hra potrebovala patchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nekdoa
urcite to tu nekde je, jen to proste nemuzu najit...
tudiz otazka: Jsem cerstvym majitelem NDS Lite. Jaka karta je nejlepsi koupit do slotu 2? abych moh hrat GBA hry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts