Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakou kartu do slot2?


nekdoa

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Dneska jsem prisel domu z prace a mel sem balicek. Uz mi to prislo, rychleji nez sem cekal, takze super. Rozchodil jsem to pomoci ExpLoaderu, jen mam takovy problem - pokud si nahraju hru do NOR (nahral sem si tam FF Tactics) a rovnou z ExpLoaderu pustim GBA mod, tak mi to hlasi poskozeny save. Pokud DS vypnu a spustim GBA bez predchoziho pusteni ExpLoaderu, tak je to ok. Pak jsem si do NOR nahral i .SAV ktery jsem mel, ten mi to samozrejme hned poskodilo protoze jsem to pustil zase hned.

Cili zjistil jsem ze pokud zapnu ExpLoader a potom rovnou GBA bez vypnuti DS, save v NOR je vzdy poskozeny. Pokud mezitim DS vypnu, tak je to ok (pokud uz nebyl poskozeny z predchozi situace). To me trosku stve, je to normalni?

EDIT: Mam ExpLoader v.0.58a

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

DSTT ma taky DLDI patching, o to nejde. Zjistil jsem ze problem bude asi primo ve hre FF Tactics. Ostatni hry co jsem zkousel se zda ze funguji ok. Jen tato hra mi po ulozeni podela savy.

Jak se tak koukam na net, nemam s tim problem jen ja, je to opravdu problem hry. Snad najdu nejake reseni...

EDIT: problem vyresen, hra potrebovala patchnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu