andre06 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Zdravím, rozhodl jsem se založit forum o breakdance, neboť při brouzdání na netu jsem na žádné velké nenarazil a podle mě to není špatný nápad, navíc by se dali vytvořit vedlejší podsekce pro parkour, free running, capoeira a podobné, ale především to bude zaměřené na breakdance. Proč sem vlastně píši? Jsem zatím sám a je to velká spousta práce navíc v dnešní době, kdy úspěšně provozovat jakékoliv forum není nic snadného a nechci skončit v propadlišti jako 90% všech for co vzniknou a záhy hned končí. Tudíž sháním pár lidí, kteří se o breakdance aspon trošku zajímají nebo se chtějí začít tomu věnovat, aby mi sem napsali, pže potřebuji pár lidí na místa moderátorů. Adresa fora je www.bboy-forum.cz EDIT: článek z topiku: http://www.bboy-forum.cz/forum/viewtopic.php?f=42&t=1234 hledám výpomoc \/ Chcete se aktivně podílet na rozvoji BBOY-FORA? Jak jistě všichni víte, jsem jediným člověkem, který se tu o to stará, ovšem k tomu, aby jsme z tohoto místa vybudovali velké forum, kam bude chodit velké množství uživatelů, je potřeba vytvořit tým, jenž by se věnoval rozvoji našeho webu. Rozhodl jsem se tudíž oslovit vás všechny a nabídnout následující pozice. Samozřejmě dříve než by někomu byla udělena, byla by potřeba vás nejprve ozkoušet a poté teprve by vám byla udělena hodnost a stali by jste se členy týmu, měli byste nejen veškerá práva ve vašem useku, ale také by jste byli ti, s kterými bych diskutoval veškeré změny, návrhy a vylepšení fora. Koho hledám? Grafici Sháním 2 lidi, co to umí dobře s photoshopem. Práce by zahrnovala: grafická výpomoc s vylepšením fora, tvorba bannerů, plakátů, speciálních hodností pro výherce různých klání tu na foru a mnohé další. Co od grafika požaduji? Kvalitně odvedenou práci, kreativitu a především spolehlivost. 2 volná místa Střihač a animátor Jedná se poněkud o exotickou pozici a vyjímečnou, ale nebylo by špatné najít člověka, který to umí dobře s adobe after effect, především tvorbu speciálních efektů v tomto programu. Proč vlastně hledám někoho takového? Jednoduše řečeno tento člověk by se mohl podílet na tvorbě sestřihů členů fora, tvorbě propagačních animací a především až by se dávali na youtube a stream.cz videa, tak by je tam vkládal a vytvářel uvodní obrazovku, kdeby byla adresa fora, aby veškerá naše videa byla označena a mohla oslovit další bboye. 1volné místo Interview maker Nedávno byla založena nová sekce: rozhovory s členy fora. Nebylo by od věci najít někoho, kdo by se o tuto sekci staral a oslovoval ostatní členy a třeba na icq, skypu a podobně s nimi udělal kvalitní rozhovor a poté jej přidal do sekce. Každý rozhovor by byl tak originální a nejelo by se podle předem daného pevného schématu s otázkami. Topik s rozhovorem by vždy založil právě on a měl by na starosti i výsledný vzhled topiku, nebylo by od věci přidat do příspěvku i fotku dotazovaného, popřípadě kratší video atd. 1volné místo Zpravodajové Máte kontakty? Adresy na zajímavé weby? Zajímáte se o bboy scénu? Tak možná právě vás hledám! Je potřeba ustanovit tým lidí, kteří by se pokoušeli denně přinést alespon jednu či dvě novinky z bboy scény. V čem spočívá podstata práce? Ve vyhledání zajímavostí, popřípadě jejich překladu a vytvoření poutavého topiku, ve kterém by se uživatelé dozvěděli něco nového a pro ně zajímavého. Může se jednat o články informující o akcích, rozhovory se světovými bboys, informace o crews, náměty do obecné diskuse a podobně. 3 volná místa Překladatel Jelikož já osobně mám spoustu práce nejen s forem a přidáváním článků, tak téměř vůbec nestíhám překlady kvalitních anglických textů a rozhovorů do češtiny, proto hledám někoho kdo dobře zvládá anglický jazyk a byl by ochoten pro mě překládat nalezené články, aby mi tím ušetřil práci a pomohl při rozvoji fora. 2 volná místa Breakbeatový manažer Je potřeba také dobře zásobit uživatele dobrými breakbeaty a různými mixtapy, proto je potřeba lidí, kteří hudbě dobře rozumí a mohli by uploadovat hudbu a vyhledávat nejnovější beaty pro ostatní bboye. Jedná se o upload pouze hudby pro bboye nikoliv rapová či jiná hip hopová alba, na to je už spousta warez for! 2 volná místa Beatbox master Na foru se nachází také sekce o beatboxu a nebylo by špatné sehnat někoho, kdo by tuto sekci dokázal zaplnit nejen zajímavými články, ale také návody. Pokud by byl tento člověk dobrý není problém vytvořit v této sekci podsekce na tutoriály, rozhovory atd. 2 volná místa Reklamní manažer Osoba, která se bude starat o propagaci webové stránky, v popisu jeho práce bude zajištění zviditelnění webu formou nalezení jiných tematicky podobných webů a nabídnutím bannerů na výměnu, hledání alternativních možností jak se zviditelnit a získat si dobré jméno. Jednoduše propagace webu ve světě. 2 volná místa Poud bude potřeba dalších lidí a naskytnou se nová místa, tak vás o nich tu budu informovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 titulní strana upravena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Přepracoval jsem uvodní stranu a zároven tímto příspěvkem dávám samozřejmě refresh, aby jste si změn všimli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Přepracoval jsem uvodní stranu a zároven tímto příspěvkem dávám samozřejmě refresh, aby jste si změn všimli. Sice BD ani nic podobněho nedělám ale máš to tam pěkné,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dekaard Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 ty jsi daval odkazy i vsem na lide.cz kteri meli BD jako forko co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 jj, dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Titulní strana zcela předělána, nové informace , plus nabídka spolupráce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesik Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Já mám stránku o moderních tancích a je tam i Breakdance....já break dance dělám přes rok...jestli chceš se koukni. www.dancing717.cz můj e-mail: Tesik123@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 rád bych se podíval, ale ten odkaz mi nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 hele nechtel bys tam Treba taky odvetvi hip hopu ne jen Break ale treba i graffs nebo street art ? spravoval bych to rad je to muj konicek :D hobby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Pokud by si se tomu opravdu věnoval a přidával pravidelně čerstvé novinky, není problém ti tam přidat sekci, stačí říct název a jak by sis to představoval. Pokud to myslíš vážně a umíš psát články a vyhledávat je, tak nevidím důvod proč by to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.