Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Breakdance forum - prave aktualizovano, hleda se vypomoc


andre06

Recommended Posts

Zdravím, rozhodl jsem se založit forum o breakdance, neboť při brouzdání na netu jsem na žádné velké nenarazil a podle mě to není špatný nápad, navíc by se dali vytvořit vedlejší podsekce pro parkour, free running, capoeira a podobné, ale především to bude zaměřené na breakdance.

Proč sem vlastně píši?

Jsem zatím sám a je to velká spousta práce navíc v dnešní době, kdy úspěšně provozovat jakékoliv forum není nic snadného a nechci skončit v propadlišti jako 90% všech for co vzniknou a záhy hned končí.

Tudíž sháním pár lidí, kteří se o breakdance aspon trošku zajímají nebo se chtějí začít tomu věnovat, aby mi sem napsali, pže potřebuji pár lidí na místa moderátorů.

Adresa fora je www.bboy-forum.cz

EDIT:

článek z topiku: http://www.bboy-forum.cz/forum/viewtopic.php?f=42&t=1234

hledám výpomoc \/

Chcete se aktivně podílet na rozvoji BBOY-FORA?

Jak jistě všichni víte, jsem jediným člověkem, který se tu o to stará, ovšem k tomu, aby jsme z tohoto místa vybudovali velké forum, kam bude chodit velké množství uživatelů, je potřeba vytvořit tým, jenž by se věnoval rozvoji našeho webu. Rozhodl jsem se tudíž oslovit vás všechny a nabídnout následující pozice.

Samozřejmě dříve než by někomu byla udělena, byla by potřeba vás nejprve ozkoušet a poté teprve by vám byla udělena hodnost a stali by jste se členy týmu, měli byste nejen veškerá práva ve vašem useku, ale také by jste byli ti, s kterými bych diskutoval veškeré změny, návrhy a vylepšení fora.

Koho hledám?

Grafici

Sháním 2 lidi, co to umí dobře s photoshopem. Práce by zahrnovala: grafická výpomoc s vylepšením fora, tvorba bannerů, plakátů, speciálních hodností pro výherce různých klání tu na foru a mnohé další. Co od grafika požaduji? Kvalitně odvedenou práci, kreativitu a především spolehlivost.

2 volná místa

Střihač a animátor

Jedná se poněkud o exotickou pozici a vyjímečnou, ale nebylo by špatné najít člověka, který to umí dobře s adobe after effect, především tvorbu speciálních efektů v tomto programu. Proč vlastně hledám někoho takového? Jednoduše řečeno tento člověk by se mohl podílet na tvorbě sestřihů členů fora, tvorbě propagačních animací a především až by se dávali na youtube a stream.cz videa, tak by je tam vkládal a vytvářel uvodní obrazovku, kdeby byla adresa fora, aby veškerá naše videa byla označena a mohla oslovit další bboye.

1volné místo

Interview maker

Nedávno byla založena nová sekce: rozhovory s členy fora. Nebylo by od věci najít někoho, kdo by se o tuto sekci staral a oslovoval ostatní členy a třeba na icq, skypu a podobně s nimi udělal kvalitní rozhovor a poté jej přidal do sekce. Každý rozhovor by byl tak originální a nejelo by se podle předem daného pevného schématu s otázkami. Topik s rozhovorem by vždy založil právě on a měl by na starosti i výsledný vzhled topiku, nebylo by od věci přidat do příspěvku i fotku dotazovaného, popřípadě kratší video atd.

1volné místo

Zpravodajové

Máte kontakty? Adresy na zajímavé weby? Zajímáte se o bboy scénu? Tak možná právě vás hledám! Je potřeba ustanovit tým lidí, kteří by se pokoušeli denně přinést alespon jednu či dvě novinky z bboy scény. V čem spočívá podstata práce? Ve vyhledání zajímavostí, popřípadě jejich překladu a vytvoření poutavého topiku, ve kterém by se uživatelé dozvěděli něco nového a pro ně zajímavého. Může se jednat o články informující o akcích, rozhovory se světovými bboys, informace o crews, náměty do obecné diskuse a podobně.

3 volná místa

Překladatel

Jelikož já osobně mám spoustu práce nejen s forem a přidáváním článků, tak téměř vůbec nestíhám překlady kvalitních anglických textů a rozhovorů do češtiny, proto hledám někoho kdo dobře zvládá anglický jazyk a byl by ochoten pro mě překládat nalezené články, aby mi tím ušetřil práci a pomohl při rozvoji fora.

2 volná místa

Breakbeatový manažer

Je potřeba také dobře zásobit uživatele dobrými breakbeaty a různými mixtapy, proto je potřeba lidí, kteří hudbě dobře rozumí a mohli by uploadovat hudbu a vyhledávat nejnovější beaty pro ostatní bboye. Jedná se o upload pouze hudby pro bboye nikoliv rapová či jiná hip hopová alba, na to je už spousta warez for!

2 volná místa

Beatbox master

Na foru se nachází také sekce o beatboxu a nebylo by špatné sehnat někoho, kdo by tuto sekci dokázal zaplnit nejen zajímavými články, ale také návody. Pokud by byl tento člověk dobrý není problém vytvořit v této sekci podsekce na tutoriály, rozhovory atd.

2 volná místa

Reklamní manažer

Osoba, která se bude starat o propagaci webové stránky, v popisu jeho práce bude zajištění zviditelnění webu formou nalezení jiných tematicky podobných webů a nabídnutím bannerů na výměnu, hledání alternativních možností jak se zviditelnit a získat si dobré jméno. Jednoduše propagace webu ve světě.

2 volná místa

Poud bude potřeba dalších lidí a naskytnou se nová místa, tak vás o nich tu budu informovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Pokud by si se tomu opravdu věnoval a přidával pravidelně čerstvé novinky, není problém ti tam přidat sekci, stačí říct název a jak by sis to představoval. Pokud to myslíš vážně a umíš psát články a vyhledávat je, tak nevidím důvod proč by to nešlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu