Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problémy se STEAMEM a zakoupené hry v něm

brians

Otázka

Včera jsem hrál na posled COUNTER-STRIKE SOURCE přes originální steam.

Dneska zkouším spustit steam a ukáže se mi nějaká tabulka, která mě upozorňovala na nějaký BAN a pak tam byl seznam všech her, které mam pod svým profilem zakoupené.

A když jsem spouštěl steam po druhé, tak se mi už ta tabulka sice neukázala, ale narazil jsem na další problémy.

Nemohu se připojit ani na jeden herní servr v COUNTER-STRIKE SOURCE , day of defeat source , team fortress 2 .. Herní servry všechny jsou označeny červeným křížkem a nemohu se absolutně vůbec ani na jeden připojit.

A včera vše šlapalo bez problému a dneska ?

je to děs a katastrofa vůbec nechápu co to má jako být???

Kdo má podobné problémy, tak PLS poraďte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Právě že jsem cheaty nikdy nepoužíval, neboť co jsem zjistil bylo, že u originálního steamu je to několika násobně horší s postihy za cheaty, tak jsem si dával dobrý pozor abych je nikdy nepoužil vyhýbal jsem se jim až do dne, kdy mi byl celý steam účet zabanován a následně zablokován.

Odkaz ke komentáři

• 0

jj je to BAN kamosi ho za cheatovani dostali taky ... nuzou ba svuj stean ucet ale nemuzou hrat online a tusim ze je to permanentni BAN ... pokud si cheatoval tak si muzes hrat uz asi jen singla ale pokud ne tak problem bude jinde .... nechapu proc davaji bany na porad (coz me u nich trochu stve) ale ja bych BAN dostat nechtel mam tam uz ne uplne malo her

Edit: pokud si je opravdu nepouzival tak je zkus nejak kontaktovat tusim ze maji normalne i ceske "oddeleni"

Odkaz ke komentáři

• 0
jj je to BAN kamosi ho za cheatovani dostali taky ... nuzou ba svuj stean ucet ale nemuzou hrat online a tusim ze je to permanentni BAN ... pokud si cheatoval tak si muzes hrat uz asi jen singla ale pokud ne tak problem bude jinde .... nechapu proc davaji bany na porad (coz me u nich trochu stve) ale ja bych BAN dostat nechtel mam tam uz ne uplne malo her

Edit: pokud si je opravdu nepouzival tak je zkus nejak kontaktovat tusim ze maji normalne i ceske "oddeleni"

Já tedy moc nechápu jak jsem mohl dostat ban jen tak bezdůvodu.Hral jsem hru nějakou chvíli jenom COUNTER-STRIKE 1.6 a hned druhý den BAN a tím to od VALVE hasne. Vůbec žádné odpovědi od technické podpory steam žádného vyjádření absolutně jsem se nedočkal.

Ani jsem nezjistil přesné kontakty na ně, tak asi není čemu se divit proč nenapsali zpět.

Odkaz ke komentáři

• 0

Akorát, že je to všechno v angličtině (ang. jazyk není pro mě silná stránka).

A ty smi říkal, že tam mají prý české odělení na ně by bylo lepší se obrátit ne ?

A taky by mě přišlo moc neuvážlivé, tam zakládat téma na můj problém a to v češtině a pochybuji, že by se tím někdo zabývál , když je to tam samý amík...

Odkaz ke komentáři

• 0
Kamos mi rikal ze maji ale me spis napadlo obratit se nejdrive na forum protoze me taky nenapada moc zpusobu jak je kontaktovat

No co jsem zjistil od doby, když jsem ho měl už celý bloklej nějaké email adresy, ale po odeslání celého problému jsem se odpovědi nedočkal a to jsem sehnal tuším 3 adresy.

A k tomu fóru, do které sekce to mam vložit, aby to řešili ti co jsou za takové to problémy odpovědní.

Odkaz ke komentáři

• 0

takze jsem objevil tohle

Banned without reason?

Hello, I wasn't playing on my steam for a while, becouse i moved to another city, and have a lot of intertnet problems. Now, when I install counterstrike 1.6 on my new computer it works grate! But i have tried to instal half life 2 death match it says that I'm banned! I have never used any modified things or cheats! The strange thing is that, there is no Vac ban records on my steam account, but still i cant join steamed servers becouse I'm banned. Please help me..

My steam account username is : hobbit666161

Odpoved:Open Steam, click "Settings", and look at your VAC status. Does it say "In good standing", or does it say "Banned"? If it says "In good standing", then you are not banned.

Nejdriv rika neco jako ze se prestehoval nebo co a pak instaloval 1.6 a kdyz spustil death match tak mu to reklo ze ma BAN ale cheaty pry nepouzival a nekdo mu pise at se mrkne do settings a mrkne na VAC status ... tak se tam koukni jestli mas In good standing nebo Banned

Edit:a nekdo mu tam jeste radi at hraje na serverech kde nemaji VAC ochranu

Odkaz ke komentáři

• 0
takze jsem objevil tohle

Nejdriv rika neco jako ze se prestehoval nebo co a pak instaloval 1.6 a kdyz spustil death match tak mu to reklo ze ma BAN ale cheaty pry nepouzival a nekdo mu pise at se mrkne do settings a mrkne na VAC status ... tak se tam koukni jestli mas In good standing nebo Banned

Edit:a nekdo mu tam jeste radi at hraje na serverech kde nemaji VAC ochranu

Mam tam ban a s jsem podle setamu označen jako podvodník :shock:

To je fakt k vzteku takováhle nespravedlivost jak mě mohou označit za podvodník , když ty cheaty jsem nikdy neskoušel. Fakt divné to má celý slavný STEAM v tom velký zmatek kdo je podvodník a klidně by mohli označit kohokoliv, kdo nasbíral při hraní určitý počet banů na různých servrech.Tedy pouze se jenom domnívá, že nějaké ty statisky si steam dělá o svých klientech.

Moc by mě to neštvalo, kdybych dal za steam kolem 200tovky to není moc a člověk to moc nepoloží , bohužel jsem dal celkem za celý steam kolem 2500,- (+/-) A na všechno mam BAN :cry:

Odkaz ke komentáři

• 0
Toto zbozi do obchodu distribuuje Electronic Arts , tak skus napsat na jejich technickou podporu... podporaCZ@ea.com

Takže chápu-li to dobře, tak je úplně jedno u které firmy jsem si zakupoval originální hry např. u JRC neměl bych se náhodou obrátit na ně ?

A mohou mi takovíto distributoři nějakým způsobem pomoci?

Odkaz ke komentáři

• 0
Jestli te to aspon trochu uklidni tak myslim ze muzes hrat na serverech kde nemaji VAC system ale myslim ze s timhle by se neco delat melo

Přesně tak mělo...

Snažím se od počátku těchto problémů to nějak řešit zatím jsem vůbec neuspěl a poslal jsem setamu nejmín 10 emalů ohledně mého problému nikdy jsem se odpovědi nedočkal a nikdo nikdy nic neřešil.

Podle nich ,,STEAMU" je to takhle : Dostaneš ban, tak jsi nás kup znovu nikdo nic řešit nebude.

Tak řekněme dáš za všechny hry ve steamu nějakých celkem 10 000,- objeví se nějaký podobný problém ne třeba u CSS, ale úplně u jiné hry taky dostaneš pár benů a tím se celý účet steam s tebou loučí.

Dostanu se do něj bez porblému akorá, že je to, tak omezené, že tě to bude nutit si koupit všechny hry znovu a je jim ,úplně jedno kolik za ně zákazník dá hlavní je že zisky směřují do valve :blink:

jrc urcite nejakej ban na steamu resit nebude...musis se obratit na steam support...btw neprihlasoval ses nahodou se svim accountem na "kreklej" steam?za to bys taky mylsim dostal ban...

Pokud vím, tak určitě ne...

A není možné, že mi mé přihlašovací údaje nebyli náhodou odcizeny?

Kdyby jo, tak by někomu nedělalo žádný problém ihned můj účet za banovat.

Ty heckeři jsou dost vynalézaví a rádi to zkoušejí pořád, dokud někoho neulověj pro ně platí jejich pravidla a sami si je vytváří, tak se mohou hrabat úplně všude.

Odkaz ke komentáři

• 0
Přesně tak mělo...

Snažím se od počátku těchto problémů to nějak řešit zatím jsem vůbec neuspěl a poslal jsem setamu nejmín 10 emalů ohledně mého problému nikdy jsem se odpovědi nedočkal a nikdo nikdy nic neřešil.

Podle nich ,,STEAMU" je to takhle : Dostaneš ban, tak jsi nás kup znovu nikdo nic řešit nebude.

Tak řekněme dáš za všechny hry ve steamu nějakých celkem 10 000,- objeví se nějaký podobný problém ne třeba u CSS, ale úplně u jiné hry taky dostaneš pár benů a tím se celý účet steam s tebou loučí.

Dostanu se do něj bez porblému akorá, že je to, tak omezené, že tě to bude nutit si koupit všechny hry znovu a je jim ,úplně jedno kolik za ně zákazník dá hlavní je že zisky směřují do valve :blink:

Kdybych mel hry za 10000kc tak by asi nejlepsi bylo, udelat si na kazdou hru jiny ucet.

Odkaz ke komentáři

• 0
Kdybych mel hry za 10000kc tak by asi nejlepsi bylo' date=' udelat si na kazdou hru jiny ucet.[/quote']

Moje chyba, že jsem si alespoň ty source hry neda zvlášť na jiný účet v té době mě to vůbec nenapadlo, že by k ničemu podobnému mohlo dojít a to se mi také dotklo také : CS 1.6, CSZERO.

A nejhorší na tom je koupíš si tamhle např. u JRC COUNTER-STRIKERA SOURCE a není na tom koupeném DVD jenom CSS, ale i další hry : Half-Life 2 :DEATHMATCH , DAY OF DEFEAT : SOURCE ty nejde instalovat zvlášť, neboť po aktivaci serial kliče se aktivují všechny hry pod steam učtem , a není možné je instalovat zvlášť na jiný účet, ale když by to tak fungovalo bylo by to určitě výhodné, než je tam mít všechny na jednou.

A také je škoda, že ten serial key nejspíš není možné použít. Asi jenom jednou víc ani mrť.

Tím jsem myslel založit si úplně nový účet a na něm to všechno aktivovat znovuto je nejspíš nerealné že ?

Ty jejich fóra stojí víte za co :ziped:

Tam tak někomu pomužou.Vypískat ty hlupáky ignoranský !!! Co to tam zaměstnavaj za blbc* to já nevim nepomužou někomu a kdyř jo , tak to pak teprve stojí za to !!!

Tak něco důležitého se mi podařilo přeložit :

Já jsem byl zakázaný

Otázka

Já přijmu chybu "vaše spojení s tímto bezpečným serverem byl odmítnutý. Kvůli minulým podfukářským porušením, vy jste byli vypovězení z hraní na všech bezpečných serverech." při pokouší se o připojit server - co ten znamená?

Odpověď

Tato zpráva signalizuje ten váš účet byl zakázaný Ventil Anti - Cheat (VAC) systém pro podvádění. Je tam několik důležitých považování pro VAC-banned účty:

Pára Support nemůže odstranit zákaz vašeho účtu

Bez ohledu na to, kdo používá váš účet v době, kdy to bylo zakázané, použití a bezpečnost váš Steam účet je vaše zodpovědnost.

Detaily zákazu nebude poskytnutý

Pára Support neodkryje podvody které byly objevené běžící na vašem systému nebo datum a čas porušení se konalo. Nějaké žádosti o tuto informaci bude ignorovanou.

VAC nemusíte zakázat vy ihned - podfukářské porušení možná nastalo dny nebo dokonce týdny před zákazem je zjevný na vašem účtu.

Váš účet ještě může být hrávat pro jednoho hráče hry a určený pro více hráčů hry na nezajištěných serverech

Váš účet ještě může být hrávat pro jednoho hráče hry nebo připojit k ne -- bezpečným herním serverům a pro hry hrané přes LAN. Pro najít ne -- bezpečné servery, prosím měňte vaše nastavení filtru v serveru prohlížečový seznam k tomu, aby ukázal serverům které nejsou VAC-secured (z hlavního parního potrubí nabídkový průběh otevřeně volba, vybraný Servers a potom vybrat "ne zabezpečte" v Anti - Cheat odhodit).