mucaca Odesláno Květen 11, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2006 jestli to zkonci tak teda nevim! Citovat
Malcolm. Odesláno Květen 11, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2006 no byla by to skoda no co už :? Citovat
gemi Odesláno Květen 11, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2006 Ne jako ja sem to myslel tak jestli se vy rozhodnete jeste chvili zustat nebo kvuli male poptavce to zrusit (to je na vas) Obávám se, že nedám dohromady partičku SCHOPNÝCH lidí, kteří by byli ochotní trávit dlóóóuhé hodiny tvořením časopisu pro hrstku věrných čtenářů. Navíc zadarmo. To by hraničilo s duševním masochismem. :roll: Citovat
mucaca Odesláno Květen 12, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2006 myslim ze mi jako hrstka vernych by jsme to byli ochotni zkusit,akorat si nejsem jistej jestli mame sklony k psani recenzi :oops: kazdopadne na konkurencnim foru se na casopis pise jen chvala (aspon v tom novym topicu) Citovat
Number_x Odesláno Květen 12, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2006 myslim ze mi jako hrstka vernych by jsme to byli ochotni zkusit,akorat si nejsem jistej jestli mame sklony k psani recenzi :oops: kazdopadne na konkurencnim foru se na casopis pise jen chvala (aspon v tom novym topicu) tak tak mohla by konkurence podržet pspgamera,vždyť kvůli tomu sem to tam dal Citovat
Gladiator Odesláno Květen 12, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2006 Rozhodne nekoncete!!!!!!!!!!!!!!! Me to fakt bavilo cist a navic to bylo skvele provedeny. Musite v tom pokracovat dal, ma to velkou budoucnost :) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Květen 13, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2006 Kdo vyhrál to 007???????? Citovat
Guest Anonymous Odesláno Květen 13, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2006 Coooooooooooo psp gamer koncí jesli jo tag já taky končím ale s psp tohle je jedinej casak jenom o psp a stahovat si nakej anglickej a celej večer abych lustil slova tag to by mě taky neba .Rykam nekončete já se zeptám na www.playstation3.cz v sekci psp jestli ho někdo čte Citovat
Malcolm. Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 Ale stejne si myslim ze byste meli hodnotit ctenost toho casopisu podle toho kolik si to lidi stahne protoze proc by si to nekdo stahoval a necetl to :?: Citovat
Wakusol Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 no je to tak, já sem si to tak přečet a nepsal sem do soutěže..ani nevim proč, původně sem tam napsat chtěl ale pak sem se na to ňák vybod...doufám že PSPgamer neskončí, sám bych ňák pomoh, můžu napsat recenzi nebo článek, cokoli... Citovat
gemi Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 Ale stejne si myslim ze byste meli hodnotit ctenost toho casopisu podle toho kolik si to lidi stahne protoze proc by si to nekdo stahoval a necetl to :?: Vy to pořád nechápete? Počet stažení o ničem nevypovídá, sám si to můžu stáhnout stokrát, čímž tuto statistiku docela slušně zkreslím... Jde přece hlavně o to, že když od někoho dostanu ÚPLNĚ ZADARMO časopis (navíc poměrně kvalitní), na kterém muselo x hodin pracovat x lidí, tak by se slušelo dát nějakou zpětnou vazbu. Pozitivní nebo negativní (s návrhem na vylepšení), nebo prostě jenom napsat "Díky kluci". Pokud ale nestojíme těm stovkám lidí (podle počtu stažení) ani za to, aby nám napsali alespoň krátkou řádku, pak ONI nám nestojí za to, abychom ztráceli tolik času výrobou časopisu. Pak je to vlastně jen pro hrstku věrných, kterým rodiče vštípili základní pravidla slušného chování (když ti někdo něco dá a nechce za to peníze, pak alespoň poděkuj). Když uděláte něco pro úplně cizího člověka a on neřekne ani dík, uděláte pro něj ještě něco příště? Asi ne, že? Tohle je to samé. Jiné časopisy se platí, jejich redakci zajímá výše tržeb. Kdyby byl PSPgamer komerčním časopisem a počet stáhnuvších by byl zároveň počtem platících, pak bychom si chrochtali blahem. Neb jak říká jedno přísloví - "Od doby, co byly vynalezeny peníze, netřeba díků." Náš časopis je ale ZDARMA Citovat
Malcolm. Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 Jn je to blbe ale tak bych udelal jeste zaverecny casopis tam reknete ze koncite a si myslim ze hodne lidi bude protestovat :roll: Citovat
Kořas Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 JJ udelejte jeste jeden posledni zaverecny casopis pls..........pak se uvidi Citovat
Malcolm. Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 Jn taky myslim ze potom se uvidi Citovat
DammLore Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 Já si taky myslim,že byste to měli zkusit ještě jednou,protože pokud je chyba v nás,tak bychom to rádi napravili.Nerad mluvím za jiné,ale na tomhle se myslím shodnem.Možná by bylo dobré napsat proč jde o pslední číslo a nevěřím,že by to nemělo ždnou odezvu a snad se i ti nevděčníci chytí za nos a taky Vám napíšou podobné věci jako my.Snad si uvědomí,že nejednají správně.Já chtěl taky odsud odejít,páč jsem si myslel,že až na vyjímky je to tady banda namyšlenců,ale když jsem založil topic "Pubertální domorodci",dost se toho změnilo a spousta z ná ssi vyříkalo a uvědomilo hodně věcí.Od té doby se mi tu zase líbí a myslím,že byste měli taky zkusit nějakou takovou léčbu šokem. Prosím zkuste to s námi ještě jednou. :| Citovat
Kořas Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 Každá nadupaná věcička by měla mít časopis, a to PSP určitě je! :wink: Citovat
Slipknotyk Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 jn vydavejte dal jsem s tim spokojen Citovat
mucaca Odesláno Květen 14, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2006 zkuste nam dat jeste sanci pls. Citovat
Malcolm. Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2006 aspon třady vidite jaxe ostatni chytli a zlepsili ze pisou... to byla jen predtim lenost :D Citovat
gemi Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2006 myslim,že byste to měli zkusit ještě jednou,protože pokud je chyba v nás,tak bychom to rádi napravili. zkuste nam dat jeste sanci pls. My vám (teď nemyslím přímo VÁS, tu hrstku slušně vychovaných, ale čtenářstvo obecně) tu šanci tedy dáme. :!: PSPgamer magazín ještě jednou vyjde :!: 8) Citovat
mucaca Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2006 juuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citovat
Malcolm. Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2006 heh nebude litovat (doufam lol :D ) Citovat
Slipknotyk Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2006 a tak treba se to fakt chytii a pujde to jenom k lepsimu..:) Citovat
Number_x Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2006 no sláva :P aspoň že tak ale na druhou stranu bych nechtěl bejt ve vaší kůži a čekat co přijde do nový soutěže odpovědí :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.