Jump to content

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Anonymous
Posted

Ja si to taky zitra ve skole prectu :wink: A ve flash verzi to neni? Je to jenom takhle v JPEG, nebo se to teprve dela? Jako u toho minuleho cisla, s tema animacema

Guest Anonymous
Posted

No tak sem si precet te navod Jak s PSP na Web - je celkem v poho, ale to zakladni pripojeni PSP na web pres wifi ktery nekde najdu neni vysvetleny uplne. Jenmom chci rict, ze i kdyz tam neni nastaveny WEP key, tak se stejne ve vetsine pripadech nejde pripojit a hodi to chybu :) Ale to jen tak na okraj

Guest Anonymous
Posted

Kvalitní počteníčko(myslim,že jsem tam objevil i nějaké pravopisné chyby, ale od toho tu nejsme, abychom řešily gramatiku), hodně se těšim na další číslo: Jen tak dál(bomba forum!!!)

Posted
Kvalitní počteníčko(myslim,že jsem tam objevil i nějaké pravopisné chyby, ale od toho tu nejsme, abychom řešily gramatiku), hodně se těšim na další číslo: Jen tak dál(bomba forum!!!)

Ale ano, jak píšu v úvodníku, budeme rádi, když nás upozorníte na jakékoli chyby. Tak se nebojte a napište to sem. Měl jsem toho na opravování opravdu hodně, takže se mohlo stát, že jsem něco přehlédl, ale hrubku prakticky vylučuji (zato ve Tvém příspěvku jednu solidní vidím:lol: ), možná tak čárku ve větě...

Guest Anonymous
Posted

Ale ano, jak píšu v úvodníku, budeme rádi, když nás upozorníte na jakékoli chyby. Tak se nebojte a napište to sem. Měl jsem toho na opravování opravdu hodně, takže se mohlo stát, že jsem něco přehlédl, ale hrubku prakticky vylučuji (zato ve Tvém příspěvku jednu solidní vidím:lol: ), možná tak čárku ve větě...

:roll: :oops: :oops:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Časopis vypadá výborně, velmi dobře se na PSP čte. V jaké aplikaci tex upravujete? Nešlo by stejný postup (stejný program) použít na úpravu e-knih? Já jsem zkoušel aplikaci psp_jpegbook, ale v te nejdou opravit nespravne rozdelena slova na konci stranek, vkladat obrazky, nebo menit formaty. Poradite neco lepsiho?