dominikkoval Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 mam takovy dotaz kdyby jsem se rozhodl pro koupi xboxu 360 v USA bude v tom nejaky zadrhel..... at uz ve flasnuti ci v hrani stahnutych her? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Amerika ma region NTSC nebo nejak tak budto bys musel tahat NTSC nebo region free, jinak v nicem jinym nez v tomhle a napajeni nevidim rozdil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosa Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 NTSC region , jinak je tam jeste problem v napajeni.protoze americani nemaji zasuvky jak v evrope tak maji k xboxu pochopitelne jiny zdroj ale to nic neresi.Trafo koupis k xku tady za 200,- +- (aukro.cz) jinak krom NTSC a napajeni je uplne stejny jak tuzemsky vyrobek :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 NTSC region , jinak je tam jeste problem v napajeni.protoze americani nemaji zasuvky jak v evrope tak maji k xboxu pochopitelne jiny zdroj ale to nic neresi.Trafo koupis k xku tady za 200,- +- (aukro.cz)jinak krom NTSC a napajeni je uplne stejny jak tuzemsky vyrobek :bash: Většina her je stejně kompatibilní i s NTSC systémem - takže pohoda (EA a R* hry mají zámky tak bacha) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 mam takovy dotaz kdyby jsem se rozhodl pro koupi xboxu 360 v USA bude v tom nejaky zadrhel..... at uz ve flasnuti ci v hrani stahnutych her? bud stahovat hry na NTSC verzi a nebo si XKO predelat na PAL, ale je to silene slozity, sam se chystam to testovat az po vanocich, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dominikkoval
mam takovy dotaz kdyby jsem se rozhodl pro koupi xboxu 360 v USA bude v tom nejaky zadrhel..... at uz ve flasnuti ci v hrani stahnutych her?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts