tekken90 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Parasite Eve: The 3rd Birthday videoDnes nás čeká opravdu velký večer, ale než přijde hlavní chod v podobě God of War 3 a dalších hitů, musíme se spokojit s předkrmem. Ten je ovšem také hodně šťavnatý. Square Enix totiž před chvilkou vydal první video z PSP hry Parasite Eve: The 3rd Birthday. Jedná se již o třetí díl této PSX série a hlavní role opět připadla charismatické Aye Brea. Budeme tak dále sledovat příběh této policistky, a jak ukazuje trailer, je rozhodně na co se těšit. první video: http://www.gamekyo.com/videoen13811_parasite-eve-the-3rd-birthday-first-video.html IGN: http://psp.ign.com/objects/142/14271452.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 to bude kravina :D cekal jsem ze to bude simulator zivota pak tam vidim zombiky :D pak tam vidin zenskou v satech pak krev mno strasne to dava smysl (lol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 lol simulátor života ? hrál si vůbec někdy PE ? ... nepleť si to s The Sims :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Dvojku jsem hrál na PSX, to mě bavilo. Celkem se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 nemate nekdo link na czshare nebo rapid-share?? pokud jo pls napiste mi ho do zpráv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paona00 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 co????? ja ji hraju a reknu vám ze ta hra je šupa davam 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 souhlas! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 keď zoberiem do úvahy akú ma psp grafiku tak musím povedať že sa táto hrá zaradila medzi málo veľmi pekných hier čo na psp kedy vyšli. Nehral som ani jednotku ani dvojku takže neviem celý dej ako sa to vyvíjalo. Navezuje to na predchádzajúce časti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucma_CZ Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 projel jem ji uz asi 5x a uy cekam na insane :D bozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 uz to je i na ofw prez eboot -.- na pspiso.com :P jen dostahuju a du hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 keď zoberiem do úvahy akú ma psp grafiku tak musím povedať že sa táto hrá zaradila medzi málo veľmi pekných hier čo na psp kedy vyšli. Nehral som ani jednotku ani dvojku takže neviem celý dej ako sa to vyvíjalo. Navezuje to na predchádzajúce časti? Taky by mě zajímalo jestli to má nějakou příběhovou návaznost s předchozími díly protože děj je 10/10 u 3rd birthday, jako celá hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.