Still Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Zdravíčko,mám problém,měl jsem cf 3.71 dal jsem si tam cf 5.00 a nejdou mi sejvy z undercoverů,prý jsou poškozené.S tím asi nic nenadělám co???Díky za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jíra Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 nejsem si jisty ale nema se 5.00 instalovat od 3.72 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Myslím, že tu někde někdo psal jak savy převést na novější fw, ale nejsem si jistej, projdi topiky, třeba něco najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 nejsem si jisty ale nema se 5.00 instalovat od 3.72 ? ne ... Myslím, že tu někde někdo psal jak savy převést na novější fw, ale nejsem si jistej, projdi topiky, třeba něco najdeš. nic se převádět nemusí ... chyba může být v kartě, už se to tu několikrát řešilo...zkus pohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Nic s tim neudelas, je to bezne, tento problem ma kazdy, co updatoval na 5.00 a ma nejake starsi save - dokonce i orig. fw s tim maji problemy. To tekk, s kartou to nema nic spol :dozey: to sliw3, zase hovadina, ty fakt neprekvapis uz nicim. Hlavne ze uz jsme ze skoly a hlavne ze jsme deti. Koukam, ze stari neni vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Díky za rady:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Still
Zdravíčko,mám problém,měl jsem cf 3.71 dal jsem si tam cf 5.00 a nejdou mi sejvy z undercoverů,prý jsou poškozené.S tím asi nic nenadělám co???Díky za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts