Skwigle Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Nikdy neodolam tomu ze sa napichnem na wifi v skole ,parim cez prestavky ,parim cez noc,parim na zachode ( :D ) parim v aute,parim v autobuse,skratka parba pre kazdeho,..a tie filmy a hudba neni na zahodenie :) preto si ho poridim na vianoce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 ja si ho koupil a bych mohl farat ve skole pod lavici ale dostanu ho az na vanoce tak mi ho kamosi pujcovali :D ale i kvuli toho ze mam jen 1 PC doma a kdyz zapnu WI FI tak mam svuj net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 protože je to přenosná konzole se super grafikou,kvůli kámošům a abych zabil nudu :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 jo to husty ve třídě každej to chce pučovat pučuju na hodinu za 50 kč:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lidmil11 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 měl to kámoš a s já to strašně chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slamer Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Zvědavost..kvalita přehrávání filmů :)..a taky kámoš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fitchew Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 babicka s dedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lidmil11 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Tak,mě přimělo PSP koupit : Chodili jsme občas ke kámošovi a ten na tom furt hrál tak jsem se ho zeptal ,,nemohl bys mi to pujčit,, tak mi to pujcil a ja si to tak zamiloval že jsem si ho koupil a nosím ho všude kam se dá.Nuda se tak zábavněji nedá porazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Mě k tomu donutil kámoš :D i kvuli němu si kupuju 3000 páč má tak 30 origoš her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kresh Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 zvědavost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 To ze lepsi prenosna konzole neni a ma ji dost lidi co znam takze vyuziju i multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesenis Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Ano hlave ta zevedavost.. prehravani filmu mp3 her to je proste best. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Mno já se k psp dostal přez kámoše kterej přitáhl pár informací o PSP a tak začla psp mánie a za měsíc jsem ho měl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 me primelo to ze ma psp jeden kluk ze tridy a taky ruzny programy/hry atd...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 no psp sem prvne videl u kamose a neak se mi to zalibilo tak sem si ho koupil a od te doby sem skoro zavislák :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Crisis Core: Final Fantasy VII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Trailer k Splinter Cell Esentials před 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.Jericho Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 :!::arrow: já si splnil klukovský sen a navic mám malýho kluka tak už máme doma tri...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buchta14 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 tak já PSP ještě nemám ,ale chci ci ho koupit hlavně ,protože je to přenosná konzole s velkým displejem a kvalitními hrami (to že jich je docela málo her na PSP je věc jiná ) a chtěl jsem zárověn něco na MP3 a videa a kámoš nedávno dotřídy zanes PSP fat a od tý doby mně trefila můza a tak do 2 měsíců si PSP 3 000 koupím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Final Fantasy 7: Crisis Core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 mozem drtit vsade a skoro stale a brat je vacsinou za pc a mna nepusti (hra WoW W oLG)tak hram na psp a hlavne ten multak cez net , kazdy den zaparim MoH heroes 1,2 po nete tak denne aj 4 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ochi Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 ja ho musel koupit za 500 kč neberte to sice jen psp a nabíječka ale+fólie tak 100 kč +8gb paměťovka 700kč a + flash bo jsem si ho bricknul 200kč ale stejně je to i dohromady super cena psp nikdy neprodam!!!! (mam fat) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 ja mam PSP slim 2000 koupil sem ho za 4 359 kc pres e-shop jeden nejmenovany. Zatím mi jeste nejde flashnout tak cekam az pujde bohuzel cekam uz 2 mesice a nic. /nevite o tom neco kdy nebo za jak dlouho nebo jestli vubec/====== PM prosim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGod Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Mobilita a nuda ve škole (muhehe) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Hrát kdy chci hlavně ve škole a na WC a taky po nocívh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.