killer15688 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 me primelo to ze jezdim dlouhy cesty a potom da se spojit s ps3 a to ja mam takze dalsi vyhoda a jeste naky ty parby s kamosema a sem s nim spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.Ass Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 nejdriv me to PSP nejak netahlo ale kdyz sem si mel vybrat darek k vanocum tak proc ne...je to dobra vychytavka...hlavne protoze se dostanu na ICQ kdekoliv kde je wi-fi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 no nuda ve škole a mobilita :D co taky jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 2 roky sem si o psp cetl a porad ho chtel jenze predtim stalo 6000k a az ted sem ho za 3k koupil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 767 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Makal jsem ve Walesu a večer,kdy jsem přišel rozpumpovaný z práce to nešlo jen tak usnout.PSP mi pomohlo suprově se odreagovat a utahat se k spánku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 viděl sem ho u kámoše a chtěl sem ho hned taky a olá přines mi ho ježíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Me primelo si koupit PSP to, ze....:O ja to zapomel xD....mno asi kuli tomu ze se ve skole nudim a trebas kdyz sem nemohl spat ak sem trebas 2 hodiny cumel do zdi(to uz je lepsi hrat ne?):-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 zavidel jsem kamosum ve skole ze se krasne ulejvaj z hodiny a nenudej se jako ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 ja ho dostal před dvouma rokama k narozkam:Dpsp 1000 a mam ho dodnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Začalo se mi to líbit k mkámoše a za 2 sem ho koupil levně (2050) BTW :tech 50 kč za rozbytou 4 GB kartu :D 50 kč za rozbitou 4 GB kartu ? si děláš srandu, to s té karty zbyly jenom kousky ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Už ani nevim někde sem ho viděl a zalíbilo se mi tak jsem si ho koupil.Ale uz jsem ho prodal .-) mel sem celekm 3xPSP slim :D 2 sem prodal a jedno ted prodavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtree Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 primnelo mne to ze je to neco jako prensonej Pc-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Asi to že furt potřebuju pařit a to i ve škole na cestách a doma když nesedim u pC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Mě asi kvůli cestám když někam jedem tak pařit :-) Ale i ve škole atd..:-) Sice rodiče byli proti abych si to kupoval ale co :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Mě protože to měl kámoš a zalíbilo se mi to co se na tom da vsechno delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Zní to šíleně ale Patapon :wohow::wohow::wohow::wohow: rozhodoval jse se mezi Nds A PsP a pak sme uvidel trainer k Pataponu a bylo jasny Patapon 1 mam dohranej a 2 sem v pulce :cheesygrin::cheesygrin: nejlepsi hra nasvete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 chtel jsem ho uz driv, pak jsem na nej trosku zapomnel, jenze si ho koupil nej kamos a porad na nem hral a tak me na nej nalakal ...a primelo me, lakani super her, atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 psp mam uz asi 4 roky a chcel sem ho namisto notebooku lebo su na to good hry :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Já jsem ho poprvé spatřil u kámoše ve škole,tak jsem různě začal zjíšťovat co to umí a tak kolem toho až jsem se do něho zamiloval a během 1 měsíce jsem ho mně... Ale nejvíce mně uchvátila myšlenka her a filmů v takové kvalitě na cesty:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 No po psp jsem pokukoval od samého začátku jen ta cena kdysi byla hodně přemrštěná a nebyl sem zas blázen abych za to dal ty peníze! Doba šla dál doma bylo vše od sony PS1,PS2,PS3 tak jsem rodinku doplnil i o PSP nemužu si to vynachválit hlevně jsem fanda Série Killzone takže i PSP mi poskytla pohled na ten svět z trochu ptačí perspektivy ale i tak to byl pro mě skvělej herní zážitek! A přiznám se že teď na něm i hodně koukám na filmy kvalita super a když se přítelkyně kouká na tv na něco co mě nebaví chmatám hned po PSP:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 To já sem PSP chtěl už asi o 2 roky dříve. Ale že je možné flashnutí jsem nevěděl a myšlenka že si budu muset dokupovat hry mě od něj odradila. Ale nedávno jsem se o PSP zase začal zajímat a když jsem se dozvěděl o fleshi, byla to jasná volba..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregi Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 hlavni duvod byl asi to, ze jsem mohl hrat temer kdekoliv, pak obrazky, hudba, videa...proste s psp se nenudim a nelituji toho, ze jsem si ho koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gounes Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Muj hlavni duvod byla cena a to 1500KC za ROK starej Value Pack se bezne jen tak nevidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 asi hlavně to že si ho můžu zapnout skoro kdekoliv a kdykoliv a taky že tam může být internet, obrázky, filmy, hudba a hry prostě vše na co si vzpomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 mě přiměla plná kasička :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.