LuK4SO Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Mněl jsem PS1 i PS2 Tet mám PSP NECHTĚL JSEM NARUŠIT ŘETĚZEC:wohow: Už mi chybý jen PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Chtěl jsem něco hrát ve škole xD Nuda u lavide ! a tak jsem ho dostal k vánocům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alves4 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 mně se zalíbílo u kámoše a ted paříme spolu ve škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Kamosi si ho kupovali tak sem nevahal a na vanoce sem napsal Ježíškovi:bash: a v tu ranu sem mel psp fat z Aukra....:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 už sem se na pc nudil, a měl sem peníze v zásobě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Hraní ve škole ,ale taky třeba filmy a seriály v autobuse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjeska Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 mě ho donutily koupit české dráhy :cheesygrin: na jejich slibované neustálé snižování časů jízdy už totálně prdím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Tak me donutila nuda ve skola a ohranost vsech her na nintendo DS.Ale i na tom si obcas rad zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 tak sme si so spolužiakom povedali: "poďme si kúpiť PSP, budeme hrať cez wifi" prídem do školy s PSP(asi o pol roka :D:D): reakcia: "ty máš PSP?, flashnuté?" ....koniec dňa... 2.deň v škole: kaoš: "tak som si aj ja objednal to PSP, zajtra mi ho ten típek dovezie a pozajtra si ho dám flashnuť, kto ho flashoval tebe?" asi 5. deň v škole: už mám flashnuté PSP, čo zahráme??? príbeh dvoch šťastných PSPčiek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Když si ho koupil bratranec a pučil mi ho , tak se mi kotel zalíbilo ... tak sem ho chtěl k vánocům no:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Mněl ho kámoš ve třídě,tak jsem si prohlídl na webu co to umí,tak mně to zaujalo,tak za 2 měsíce jsem si to koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 tátův kámoš mi ho pučil a hodně se mi líbilo tak sem ho chtěl k vánocům :)a hnedka po vánocích ho musel mít i bratr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Rád si kupuju každou novinku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Nevedel jsem co k Vanocum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 meli ho kamosi a mne se libilo tak sem ho chtel taky no a tak ho mam a dostal sem ho k vanocum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Měli ho kámoši a pořád na něm smažili Naruta (miluju anime), tak jsem si ho kvůli této hře koupil taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 ted uz by me neprimelo nic,nebavi me to:D,rodice me ho koupily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 ja o tom kdysy moc nevedel ani to nikdy nehral ale tata mi to koupil k narozkam a pak me to zacalo bavit:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 moje blbost xD,obe psp prodana a uz asi NE,diky..8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 nerozvaznost a neucta k penezum xDDD...tedka si jich vazim kdyz musim pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 nuda a pritomnost penez :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 mobilita a hlavně nuda ve škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Já si ho koupil kvůli tomu že je to good na cesty.Prostě PSP tak malá věc ale tak neskutečně dobrá.Doporučuju všichni kupte...Jsem s nim spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Impresion33 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 :psp:nuda:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemik379 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 rád si kupuju takove digitalní hračky mobily tedko skouším PSP, Windows Mobile atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.