Panther Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Urcite kamaradska cena 2300 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamgruf Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 ja sem ho proste dostal pred 2 rokama pod stromek a od te doby hraju a hraju. poustel sem si na tom hlavne hudbu protoze moje mp3 ma kapacitu 128+256mb coz je pro me malo (tech punkovych kapel je cim dal vic) a v psp byly cele 4gb (jenom 3.6 a 3 zabiraly hry ale to nevadi:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celtic.cz Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ono když jezdíte každý den 3 hodiny v autobuse, už vám mp3 nestačí a filmy na mobilu jsou na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorar Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 primely me k tomu dlouhe smeny v praci kdy neni co delat, zvlast vikendy a nocni...24h nudy, to k psp primo vybizi ;-) a po porovnani s konkurenci psp vyhrala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 kvuli cestám a že se dá pařit kdekoliv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 no já sem ho chtěl dlouho na hraní atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 hned jak ho ohlasili sem si ho zamiloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Lákalo mě Vice City Stories... nic víc, nic míň! :roll: :psp:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naftak Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 ja sem to taky videl u kamose mel prvniho fetaka :D asi za 6 mesicu bylo vanoce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Abych bil jako prvni ve škole kdo má psp a chtěl jsem hrát a čumět na filmy cestou do školy.. bo mobil mi moc nevidrží už mam v haji baterku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Kámoši znal sem dost lidí co mělo psp a nechtěli ho pučovat (teď iž vim proč :D ) pařili tam tenkrát ssx a tekken mě se to hrozně líbilo no a pak přišly narozky a... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azzie Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Nuda při cestování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 ani nevim =D mela ho kamoska a hraly sme tekkena DR :D no a nejak se mi t libilo a rekl sem tatikovi a dostal sem ho k vanocum.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Butterflyy14 to bych chtěl taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonyt Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 jednoduše.. závist :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titi999 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 abych mohl pařřřiiittt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Miluju všechny PlayStation(y)...Viz ,můj podpis :D PSP Prostě muselo patřit do mé sbírky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zvědavost. Pak jsem zjistil, jak moc stupidní hry na to vycházely a po chvíli a dohrání těch pár dobrých her jsem ho prodal :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nedostatek prachů na nový pc, ale na psp to vystačilo... A taky uz jsem dlouho nemel žádnou dobrou konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Mladická nerozvážnost, už jsem z toho vyrostl, tehdy jsem to pořídil za hodně velké peníze, první generace jak přišla na trh:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Navigace.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Byla to laska na prvni pohled, cucelo na me z vylohy a ja na nej.....v tu chvily kdyz zarval "kup si me" sem se rozhodl.....no vlastne to byl majitel obchodu co po me rval at se odlepim od toho skla :D (shrnuto : proste jen od pohledu se mi to libilo a z netu sem mel skvely doporuceni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Byla to laska na prvni pohled, cucelo na me z vylohy a ja na nej.....v tu chvily kdyz zarval "kup si me" sem se rozhodl.....no vlastne to byl majitel obchodu co po me rval at se odlepim od toho skla :D (shrnuto : proste jen od pohledu se mi to libilo a z netu sem mel skvely doporuceni) :D tak to je moc ! :D bylo tu hodne zajimavich duvodu ale tenhle ... :D ten mne dostal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Je to skladný, velký display, dobrá ovladatelnost, hry - filmy - obrázky - hudba - wifi. Teď už i flashnutý, tkže super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 já si ho brzo zase koupím kvůli svým stránkám abych mohl dělat i návody na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.