FaNa Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 jezdim hodne busem a to obnasi cekani na bus a potom cestu domu nejcasteji v totalni zacpe...uz me nebavilo treba jen poslouchat mp3, tak sem zacal uvazovat o PSP...tady na foru sem nasel dobrou nabidku a PSP koupil...a ted si v buse pekne pustim treba nejakej serial, nebo neco zahraju a PSP je proste super na cesty ;) nosim ho samozrejme i do skoly (bohuzel ve tride ma jen jeden clovek dalsi PSP) a zahrajem si pres WLAN kdyz je dlouha chvile, nebo brouzdam po netu (nechranena wi-fi ve skole :P)...proste je to dobra vec s sirokym vyuzitim za dobrou cenu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Nuda v škole a na cestách :D a hlavne ako to už tu niekdo spomínal vela funkcíi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 abych molh parit ve skole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darky09 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Muj brácha si z ameriky přivez fatko s původnim FW... od tej doby ho chci, ještě ani nebyly flashe, a ted už sem starší, tak kůli tomu že pořád někam jezdim... MOBILITA .... a upe vše, herní konzole sou best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 :bash:Tak hele, tohle je můj první příspěvek tak ho ohodnoťte, je to jen na vás. K tématu, na soustředění ho všichni měli, a navíc ta "portableita" ta mě udivuje- a taky různé jiné hry než na PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Zdá se, že tu nikdo není a víte co? To mě pěkně s...:frown:Ale to je jedno lets have some fun:psp::psp::psp::psp::psp::bash::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom1225 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Eeehm, ještě jsem si ho nekoupil... Ale koupím:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Tak jsi konečně tu, a i zaregistrován ale bez psp...:psp::psp::psp:To ještě pořídíš, uvidíš že to půjde:bash::cheesygrin::ziped:Už radši nic!!!8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom1225 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 To víš... Akorát si to PSP musim koupit...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 :!:To je dupenky banner:!:... taky se mi líbí, ale nejsem zloděj:)! Takový bych sice chtěl ale nevím jak sito udělat sáá..a:cry:. No něco ještě seženu(snad:roll:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 1 koupe psp 3000 zvedavost v tu dobu jsem nevedel co s penezma tak sem koupil psp 2 koupe psp go zvedavost, jeho velikost,10her zdarma od sony. (cena tech her skoro jak nove psp go) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Nooo... nemáto moc výhod. Asi bych si to nekoupil (myslím GOučko). Jinak PSP, is my living legacy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GustaFoo Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Ja som zo začiatku o PsP vela nepočul a ani som nemal možnosť pspčko vidiet ( len zriedkavo ) ale moj dôvod môže byť pre niekoho dosť "divný" a to je že ma ktomu prinútil môj oblúbený film DISTURBIA kde ho ten chalan "Kale" mal tiež a od tej chvile som si začal zhanať informácie a teras ho uz mam vedla seba :) :) Mam PsP 3004 FW 6.20 neviem či sa bude dať nejako flashnut ale zatial mi to až tak neprekáža, používam to na to iste ako mobil ( samozrejme okrem volania ) MuSiC - WiFi - FiLmY - ScReeNs a velké + tie hry :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 raní vysedávání na haj...(wc) po noci :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.