Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz ohledne FF 8 PSX na PSP..


JackColl

Otázka

Zdravim,

mám nedávno nově opět převtělené PSP a tak se pomalu seznamuji s jeho novými úžasnými funkcemi :grin: Momentálně zkouším emulátor PSX.. A proto jsem si chtěl překonvertovat moji milovanou Final Fantasy VIII, avšak, když jsem ji překonvertoval, tak mi v PSP naběhne, ale zobrazí se mi pouze černá obrazovka!:cry: To se mi stává při zpracování jakýmkoliv porgrámkem, ktarý jsem na to použil, takže opravdu nejdřív zkouším a pak se ptám.. Momentálně používám POPStation GUI..

Nevíte, čím by to mohlo být způsobené nebo co mám udělat jinak??:sad: Jsem z toho opravdu neštastný.. Zvlášť, když jsem četl, že to na PSP běží a že to tu pár lidí o tom psalo, tak jestli by třeba někdo z nich mohl prosím poradit?? :oops:

Mám FW 3.03OE-C, na konvertování jsem použil POPStation GUI, rychlost CPU v XMB jsem měl nastavenou na 222Mhz.. Nevim, zapomněl jsem na nějaké info?

Byl bych Vám moc vděčný z jakoukoliv pomoc!! :)

Děkuji!! JackColl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

to teda nevim...ja ma stejnej fw aji stejnej soft na prevod ps1 her do psp...akorat hraju FF9... vse bez problemu...jedinej problemek sem mel po dohrani 1cd....vsechny ostatni musi mit totiz stejny game ID aby se ti tam ukazovaly sejvy..jinak nevim noo :-)

EDIT : hele zkus si stahnout novejsi verzi toho konvertoru ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
lol na čo to BB uploadoval ? si to stiahni je to tu na fóre v sekcii psx dal by som ti aj link ale som na mobile takže hľadaj

Jasně, já si to také nejspíš stáhnu.. Ale šlo mi o to, že jsem se to snažil překonvertovat, když už mám doma ty CDčka, tak jsem aspoň chtěl vědět, v čem dělám tu chybu.. Ale asi to tak nejspíš dopadne, že to stáhnu.. :) dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
já sem taky zkoušel sám konvertovat a taky vždycky černá obrazovka,takže musim isa stahovat z netu

No, takže jsem stáhnul BadBoyovo FF8 (zatím jen 1.CD) a to mi běží zatím krásně, takže tímto Ti BadBoyi moc děkuji.. ;-)

Stejně ale nevím, co jsem v té konverzi dělal jinak, než ty? :)

A děkuji všem za přispění..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu