PodFuck3r Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Zase možná blbá diskuze ale což? :D Otázka pro ty co maj flashnuté PSP!!!! Tak co? nosíte s sebou UMDčko v mechanice nebo je necháváte doma(popř.žádné nemáte) a hrajete jenom hry co máte na kartě?? :psp: já osobvně PSP flashnuté nemám takže s sebou furt tahám UMD :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Proč tahat věci navíc a opotřebovávat zbytečně mechaniku v PSP? Ne mám jen samotné PSP v obalu se sluchátkama v kapse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 no ja mam psp flashnuty a umd nosim s sebou protoze je to drahy poklad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 mám flash ale jelikož mám na umd tekkena tak ho nism stále v mechanice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Urcite je sebou netaham a mit ho v mechanice je blbost zbytecne by rachotilo ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 stale nosim v UMD Gta VCS i kdyz ted psp spis lezi doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Proč tahat věci navíc a opotřebovávat zbytečně mechaniku v PSP?Ne mám jen samotné PSP v obalu se sluchátkama v kapse. Ac poprve, tak s tebou musim souhlasit. Jsem na tom stejne, krom tech sluchatek k PSP, nesim take jen obal (+PSP). Vazne je blbost, tam to UMD mit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Taky se mi zdá blbost s sebou tahat UMDčka,ty starý který mám tak ty když si chci zahrát tak si je nadumpuju radši na kartu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 umd nenosim zbytecne v te mechanice dela hluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 mam to flashnute a tekken mam pořad v mechanice je pravda že to dela hluk a dřiv se vybije baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Ja uz zadny UMD nemam ale kdyz sem mel Tekkena tak sem mel skoro porad v mechanice protoze me to jeste bavilo ale po naky dobe uz to omrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 nosim je v tasce do skoly jinak v psp nikdy zere to baterii atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 nemám UMD, ale kdybych ho měl tak bych ho taky nenosil mam flash a velkou kartu, rachotí to, a "žere" to baterku ale poslední dobou si hraju s umd mechanikou že jí otevírám a zavíram... nevím proč asi protože se nudim pri nejakym loadingu... (zatim je mechanika skoro v puvodnim stavu...(jednou sem v metru videl kluka kltery mel samootevirajici mechaniku a hral umd tak to musel drzet...)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buvolcek Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 jenom kdyz je nesu z kramu domu a pak kdyz je prodavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 občas kdys hraju tekken nebo spider vepř friend of foe :D jinak ne mam malou kartu tak je nedumpuju a sem rad za kazdej Byte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Nemam a nikdy jsem nemel (a asi nikdy ani mit nebudu) zadne UMD, takze s sebou nenosim zadne.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Nosim je někdy jsu rad vubec kdyz z tech 10 nejaky najdu doma:)Nemám CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 ja UMD nemam,nenosim,a nepotrebuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Mam v mechanice bud UMD Crisis Core nebo FF Tactics (vic CC). Kazdopadne UMD mam obe u sebe spolecne s kartama, protoze mam pouzdro dostatecne vymakane na to, aby se tam vsechno vlezlo, taky stalo 500,- :)) Jinak samozrejme mam flashnutou PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajakozinova Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Neee k čemu to někde tahat :D !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ja mam na UMD tekkena DR tak ho tam mam furt uz jen kvuli sharingu :D a flash mam :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 nene vubec ne , UMDcko je pekne doma v obale v krabicke a ked chcem hrat tak ho hodim do psp a ked dohram tak ho vyberem a odlozim spet do chladku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGod Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 UMD nemám a asi bych ho ani nenosil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Karas12:. Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 já mám UMD neustále v PSP,protože jinač nejdou hrát hry z karty:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudlik8 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 jj taky si myslim ze je to zbytecny sebou tahat UMD..:P..a mam dotaz..prosimvas kde najdu hru nfs:undeground 2..nemuzu ji nikde najit..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.