canava Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 tentokrát jsem pečlivě hledal na netu než jsem napsal tenhle topic ale prostě nic... týdny marnýho hledání... sice jsem našel plno jiných gamesek ktery jsem jako malej hrál ale tahle prostě nikde takže ... jedná se o hru z nintenda nes pro NESTERJ emulator kde jste hráli za batole který se prohrabávalo v podzemí lopatičkou (jak krtek) na píseček a zbíraly ste různý věci a šli po vás různí nepřátele atd... našel jsem jen baby boomer ale to není ono tady střílím do mraků a vůbec to nechápu... tak kdyby mi někdo pomohl zvětšit moji zásobu her v NESTERJu tak bych byl rád.. jo a ještě taková ta hra kde máte raketku a nad váma (na horní části obrazovky) jsou uskupeny nepřátelské rakety a musíte je střílet a sem tam na vás nějaká vyletí a střílí po vás tak to jsem taky nenašel ale mám za to že se to jmenovalo galaxy jenže galaxy jsem nikde na download nesehnal .. sehnal jsem jen galaga což je něco podobnýho ale je to jiný takovy vylepšeny a už přeplácany což mě nebaví.. a pak jsem stáhl galaxy5000 tisíc což je už uplně nějaká total kravina kde závodím s vesmírnejma loděma.. a jen otázka bokem když mám v pspčku duck hunting, to je to jak ste na videohrách (nintendo nes) střílely ty kachny tou pistolkou, tak asi na pcpčku nijak nemůžu ty kachny střílet že ? to je blbost asi... a jinak když se s kámošema bavíme o videohrách tak nikdo z nás nechape jak ta pistol mohla fungovat :D :D dokáže mi to někdo vysvětlit ? :wohow: PS: videohry jsou nejlepší už pracuju na jejich sehnání. vypojim ps1 a zapojím starý dobrý videohry na žlutý kazetky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 a jinak když se s kámošema bavíme o videohrách tak nikdo z nás nechape jak ta pistol mohla fungovat :D :D dokáže mi to někdo vysvětlit ? :wohow: When the trigger was pulled, the game blanked out the screen with a black background for one frame, then, for one frame, drew a solid white rectangle around the sprite the user was supposed to be shooting at. The photodiode at the back of the Zapper would detect these changes in intensity and send a signal to the NES to indicate whether it was over a lit pixel or not. A drop followed by a spike in intensity signaled a hit. Multiple sprites were supported by flashing a solid white rectangle around each potential sprite, one per frame. Zjednodušeně (a česky) řečeno, při výstřelu problikne na obrazovce černá, potom probliknou cílové objekty bíle a pokud fotodioda v pistoli zaznamená sekvenci černá-bílá, pak je to počítáno jako úspěšný zásah. Dá se to obelstít, když zbraň namíříme do ostrého světla, popř. když před pistol dáme lupu, tak z toho pak budeme mít brokovnici :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 tentokrát jsem pečlivě hledal na netu než jsem napsal tenhle topic ale prostě nic... týdny marnýho hledání... sice jsem našel plno jiných gamesek ktery jsem jako malej hrál ale tahle prostě nikde takže ... jedná se o hru z nintenda nes pro NESTERJ emulator kde jste hráli za batole který se prohrabávalo v podzemí lopatičkou (jak krtek) na píseček a zbíraly ste různý věci a šli po vás různí nepřátele atd... našel jsem jen baby boomer ale to není ono tady střílím do mraků a vůbec to nechápu... tak kdyby mi někdo pomohl zvětšit moji zásobu her v NESTERJu tak bych byl rád.. jo a ještě taková ta hra kde máte raketku a nad váma (na horní části obrazovky) jsou uskupeny nepřátelské rakety a musíte je střílet a sem tam na vás nějaká vyletí a střílí po vás tak to jsem taky nenašel ale mám za to že se to jmenovalo galaxy jenže galaxy jsem nikde na download nesehnal .. sehnal jsem jen galaga což je něco podobnýho ale je to jiný takovy vylepšeny a už přeplácany což mě nebaví.. a pak jsem stáhl galaxy5000 tisíc což je už uplně nějaká total kravina kde závodím s vesmírnejma loděma.. a jen otázka bokem když mám v pspčku duck hunting, to je to jak ste na videohrách (nintendo nes) střílely ty kachny tou pistolkou, tak asi na pcpčku nijak nemůžu ty kachny střílet že ? to je blbost asi... a jinak když se s kámošema bavíme o videohrách tak nikdo z nás nechape jak ta pistol mohla fungovat :D :D dokáže mi to někdo vysvětlit ? :wohow: PS: videohry jsou nejlepší už pracuju na jejich sehnání. vypojim ps1 a zapojím starý dobrý videohry na žlutý kazetky :wohow: To první je asi Dig Dug a to druhý Galaxians. Doporučuju stáhnout nějakej NES FULL PACK a pak hledat :) jednou to najít musíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 diky to galaxian je ono ! ale to dig dug není :( to co já myslím to prostě bylo maly mimono s plenkama a dudlem v puse a prohrabávali ste se v podzemí byla to velká mapa ne jak u toho dig dug takovy maly... ja už si tu hru moc nepamatuju ja ji potom někde ztratil takže už jsem ji nehrál ale pamatuju si že to bylo to mimino v zemi atd. a že sem to strašně žral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 tak mě napadá boulder dash ale tam asi mimino nebylo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 to taky není ono ale tuhle hru si stáhnu tu jsem taky hrával :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Tady jsem ti uploadnul FULL NES ROMs PACK. Šťastné hledání :) http://czshare.com/468417/zJ68/NES_Roms_[10785]_[FULL_SET]_[04_07_2005]_.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 jak ti můžu poslat kredity ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Credits: xxxxx [Darovat] u každýho příspěvku v levý části pod avatarem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.