Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Názor rodičů na hraní / Hrajete nekdy s rodiči??

Buvolcek

Recommended Posts

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Na psp ne, ale na pc jo. Většinou když mám víc volna, tak jedu k rodičům a vezmu sebou i svůj komp. Pak pařím s tatou i s bráchou po lanu různé hry. Taťka začal se hrou Superbike 2001, Mafia a teď paří hry jako Crysis, Far Cry 2, R6 Vegas 2 (To hrajem vždycky co-op, nebo terrorist hunt), NHL 2008, GTA(3, vice city, SA, čtyřku ještě nemá, jak pojedu domů na vánoce, tak mu ji dovezu, bude mít radost)... Jo a pod stromeček má u mě Red Alert 3. Čas od času mi i zavolá, aby se poinformoval, jestli nevyšla nějaká nová hra :), anebo že se v nějaké hře zasekl, tak volá pro radu. Matka hraje taky, ale takové ty hry jako Luxor, mahjongg atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na psp s tetou parim tekken pres wifi proti sobě a s mámou někdy dáme na 1psp Loco Roco xD a na compu někdy zaparims tatkou CoD 2 je fakt hustej snipoer voe si me daval ze jsem cuměl xD no a s bráchou dáme někdy 50cent ulletproof pak přijdu do school a tam celej den vo hodinách paříme Gta:LC ale pak taky tak vypadaji nase Zakovsky xD,prej ucitelka na me to je jako malej notebook jo??A ja na ni no neco podobnyho xD

Odkaz ke komentáři

Můj táta prošel COD5 za dva dny a hrál i ostatní jen 4 se mu moc nelíbila prošel i medala tyhle hry se mu líbí a maminka hraje na psp Luxora atd.... Táta moc na psp nehraje když už tak jedině auta ale furt nadáva na ovládání :D a segrá stou hraju GTA :D to je odborník už ve svých čtyřech letech :D

Odkaz ke komentáři

Mno táta má taky psp a já z něj udělal isaře :D mno a hrajeme spolu tekkena a ruzny pařby přes gamesharing mno pak paří na pc mafii,crysis a premejsli nad gta IV :D jinak z babičkou sem jednu dobu pařil virtual fighter a docela me davala :o to sem cumel

Odkaz ke komentáři

na psp si to zkusil jednou tata FIFU a docela mu to slo, pak jsem ho premluvil at si zahraje na guitar hero a to mu slo dobre, rekl ze je lepsi normalni kytara protoze on harje na elektriku fakt dobre ....a kvuli to mu mi mozna koupi GH WT full bundle pack xD

a s mamkou harju VT 3 a nekdy me porazi xD

Odkaz ke komentáři

S tímto nemam dobré zkušenosti ,otec se sice připojí a hru komentuje ,že je to ptákovina apd. samozřejmě ,že mu to nejde. A to nemluvím ani o počítači ,kdy se mu podaří nový ,skoro nepoužitý a zabezpečený počítač (Norton Internet Security) zavirovat do 3 hodin ,..a pak tvrdí ,že za to můžu já ,že ten Norton je na nic a že ty viry už tam byli.. někdy si myslím ,že to snad ani není možné ,nicméně si uvědomuju ,že umí zase něco jiného než já :)

Odkaz ke komentáři

Máma ráda hraje na NDS různé klikací hry jako sou flash na netu nebo hrávala "Demo" Loco Roco na psp furt dokola..Táta má rád Age of Empires a všechny hry kde se střílejí jak on říká "Fašouny" 2.světová a pak furt hrál dokola Peggle (ta kulička) abych odpověděl na otázku tak s tátou vzpomínáme na staré dobré časy PS1 kde hrajeme Medal of Honor proti sobě :D s mámou sem nedávno hrál na PS1 Valkyrii :D

Odkaz ke komentáři

Tak to můj tatík furt něco paří :D ....sice an PC,ale paří :Dteď sem mu sehnal Warcraft 2 a je uplně na větvi a furt to paří :D jinak paří DIABLO II,TITAN QUEST hrál i COD2,4 nějaký need for speedy command & conquers,je toho hodně :D prostě pařan

Odkaz ke komentáři

Některým z vás opravdu závidím přístup vašich rodičů:bash: Moji k hraní přistupujou jako keztrátě času.Většinu her komentujou,že je to kravina.Několikrát sem se snažil je zatáhnout do virtuálního světa PC her( teď i PsP her). Jediné na co se můj taťka chytnul byly Fish Fillets(Chodíte s 2 rybičkama a snažíte se je dostat z bludišť tak, aby přežili).Mamka odolala všemu, je to učitlka a nemá ráda žádný hry:D Jenom mě nutí do učení.PsP by mi prej nejradši zabavila a dala na prázdniny, protože je jí prej jasný, že s tim o hodinách vyrušuju :wohow: OMG!Ale když sem byl male tak si pamatuju, že se mnou taťka občas hrával Prince of Persia(na starých dobrých 386:) ).Teď mu spíš jen vypaluju seriály-SG1,SGA,Battlestar Gallacticu atd. Třeba ho to jednou taky chytne, až se naučí si sám pustit pc:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

S tatem sem s nad nikdy nic nehral von s komplem vubec neumi.je rád že ho zapne.to sem takhle jednou hral san andreas a měl sem si v naky misi vybrat členy do gangu tak se ho ptam koho mam vybrat a on "sejmi je voba stejně sou to cigáni" xD a na pspčku taky jednou byl ale to nehral spis surfoval na dovoleny na netu :cheesygrin: než mu najes seznam tak byl nervni a dys uz mu konecne najel videl že to piše misto diakritiky štverečky tak řekl že to je na nic a a šel si dat pivo :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Tak my s tátou hrajem už od PS1 ještě tý hranatý :-D...nhl 2001 nějaký auta sme pak hráli...ale já ho radši nechal vyhrávat, páč mě pak mlátil, když sem vyhrával :-D jinak na kompu všechno od medala po CoD...jako s ním sme se jednoznačně shodli na tom, že mise ČERNOBIL jsou totálně nejlepší v CoD 4...jinak paříme spolu UO GFM na ... no a na psp jen MotoGP páč totálně oba žerem motorky :-D tak vše :-) přece jen myška je myška a PS 2 je PS 2 ... konzole na sporty, na auta, střílečky a strategie na kompa a na PSP všechno co chcu, když nejsem na kompu :-D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu