Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Na psp ne, ale na pc jo. Většinou když mám víc volna, tak jedu k rodičům a vezmu sebou i svůj komp. Pak pařím s tatou i s bráchou po lanu různé hry. Taťka začal se hrou Superbike 2001, Mafia a teď paří hry jako Crysis, Far Cry 2, R6 Vegas 2 (To hrajem vždycky co-op, nebo terrorist hunt), NHL 2008, GTA(3, vice city, SA, čtyřku ještě nemá, jak pojedu domů na vánoce, tak mu ji dovezu, bude mít radost)... Jo a pod stromeček má u mě Red Alert 3. Čas od času mi i zavolá, aby se poinformoval, jestli nevyšla nějaká nová hra :), anebo že se v nějaké hře zasekl, tak volá pro radu. Matka hraje taky, ale takové ty hry jako Luxor, mahjongg atd.

Odesláno

na psp s tetou parim tekken pres wifi proti sobě a s mámou někdy dáme na 1psp Loco Roco xD a na compu někdy zaparims tatkou CoD 2 je fakt hustej snipoer voe si me daval ze jsem cuměl xD no a s bráchou dáme někdy 50cent ulletproof pak přijdu do school a tam celej den vo hodinách paříme Gta:LC ale pak taky tak vypadaji nase Zakovsky xD,prej ucitelka na me to je jako malej notebook jo??A ja na ni no neco podobnyho xD

Odesláno

S tímto nemam dobré zkušenosti ,otec se sice připojí a hru komentuje ,že je to ptákovina apd. samozřejmě ,že mu to nejde. A to nemluvím ani o počítači ,kdy se mu podaří nový ,skoro nepoužitý a zabezpečený počítač (Norton Internet Security) zavirovat do 3 hodin ,..a pak tvrdí ,že za to můžu já ,že ten Norton je na nic a že ty viry už tam byli.. někdy si myslím ,že to snad ani není možné ,nicméně si uvědomuju ,že umí zase něco jiného než já :)

Odesláno

Máma ráda hraje na NDS různé klikací hry jako sou flash na netu nebo hrávala "Demo" Loco Roco na psp furt dokola..Táta má rád Age of Empires a všechny hry kde se střílejí jak on říká "Fašouny" 2.světová a pak furt hrál dokola Peggle (ta kulička) abych odpověděl na otázku tak s tátou vzpomínáme na staré dobré časy PS1 kde hrajeme Medal of Honor proti sobě :D s mámou sem nedávno hrál na PS1 Valkyrii :D

Odesláno

Některým z vás opravdu závidím přístup vašich rodičů:bash: Moji k hraní přistupujou jako keztrátě času.Většinu her komentujou,že je to kravina.Několikrát sem se snažil je zatáhnout do virtuálního světa PC her( teď i PsP her). Jediné na co se můj taťka chytnul byly Fish Fillets(Chodíte s 2 rybičkama a snažíte se je dostat z bludišť tak, aby přežili).Mamka odolala všemu, je to učitlka a nemá ráda žádný hry:D Jenom mě nutí do učení.PsP by mi prej nejradši zabavila a dala na prázdniny, protože je jí prej jasný, že s tim o hodinách vyrušuju :wohow: OMG!Ale když sem byl male tak si pamatuju, že se mnou taťka občas hrával Prince of Persia(na starých dobrých 386:) ).Teď mu spíš jen vypaluju seriály-SG1,SGA,Battlestar Gallacticu atd. Třeba ho to jednou taky chytne, až se naučí si sám pustit pc:cheesygrin:

Odesláno

S tatem sem s nad nikdy nic nehral von s komplem vubec neumi.je rád že ho zapne.to sem takhle jednou hral san andreas a měl sem si v naky misi vybrat členy do gangu tak se ho ptam koho mam vybrat a on "sejmi je voba stejně sou to cigáni" xD a na pspčku taky jednou byl ale to nehral spis surfoval na dovoleny na netu :cheesygrin: než mu najes seznam tak byl nervni a dys uz mu konecne najel videl že to piše misto diakritiky štverečky tak řekl že to je na nic a a šel si dat pivo :cheesygrin:

Odesláno

Tak my s tátou hrajem už od PS1 ještě tý hranatý :-D...nhl 2001 nějaký auta sme pak hráli...ale já ho radši nechal vyhrávat, páč mě pak mlátil, když sem vyhrával :-D jinak na kompu všechno od medala po CoD...jako s ním sme se jednoznačně shodli na tom, že mise ČERNOBIL jsou totálně nejlepší v CoD 4...jinak paříme spolu UO GFM na ... no a na psp jen MotoGP páč totálně oba žerem motorky :-D tak vše :-) přece jen myška je myška a PS 2 je PS 2 ... konzole na sporty, na auta, střílečky a strategie na kompa a na PSP všechno co chcu, když nejsem na kompu :-D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu