Buvolcek Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Urcite se vam uz stalo ze k vam prisel nektery rodic a zeptal se jestly muze hrat taky.?:P No muj tata hraje Counter strike source , koupil si kuli me psp a ted snim hrau tekkena a dalsi pařby :D .Co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 umě vubec rikaji že to sou kraviny a když jsem premluvil tatika at si skusi CoD2 tak ktomu sedl s tomsnem qa porat kempil a když jsem mu ukazal jak na to rekl že je to nerealny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 ne to to ne rodice sou totalni amateri co tyka PSP PC PS a jinych technologii a aby mohli hrat potrbuji vedet jak se PC PSP... zapina xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Na psp ne, ale na pc jo. Většinou když mám víc volna, tak jedu k rodičům a vezmu sebou i svůj komp. Pak pařím s tatou i s bráchou po lanu různé hry. Taťka začal se hrou Superbike 2001, Mafia a teď paří hry jako Crysis, Far Cry 2, R6 Vegas 2 (To hrajem vždycky co-op, nebo terrorist hunt), NHL 2008, GTA(3, vice city, SA, čtyřku ještě nemá, jak pojedu domů na vánoce, tak mu ji dovezu, bude mít radost)... Jo a pod stromeček má u mě Red Alert 3. Čas od času mi i zavolá, aby se poinformoval, jestli nevyšla nějaká nová hra :), anebo že se v nějaké hře zasekl, tak volá pro radu. Matka hraje taky, ale takové ty hry jako Luxor, mahjongg atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 na psp s tetou parim tekken pres wifi proti sobě a s mámou někdy dáme na 1psp Loco Roco xD a na compu někdy zaparims tatkou CoD 2 je fakt hustej snipoer voe si me daval ze jsem cuměl xD no a s bráchou dáme někdy 50cent ulletproof pak přijdu do school a tam celej den vo hodinách paříme Gta:LC ale pak taky tak vypadaji nase Zakovsky xD,prej ucitelka na me to je jako malej notebook jo??A ja na ni no neco podobnyho xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Můj táta prošel COD5 za dva dny a hrál i ostatní jen 4 se mu moc nelíbila prošel i medala tyhle hry se mu líbí a maminka hraje na psp Luxora atd.... Táta moc na psp nehraje když už tak jedině auta ale furt nadáva na ovládání :D a segrá stou hraju GTA :D to je odborník už ve svých čtyřech letech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Mno táta má taky psp a já z něj udělal isaře :D mno a hrajeme spolu tekkena a ruzny pařby přes gamesharing mno pak paří na pc mafii,crysis a premejsli nad gta IV :D jinak z babičkou sem jednu dobu pařil virtual fighter a docela me davala :o to sem cumel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 na psp si to zkusil jednou tata FIFU a docela mu to slo, pak jsem ho premluvil at si zahraje na guitar hero a to mu slo dobre, rekl ze je lepsi normalni kytara protoze on harje na elektriku fakt dobre ....a kvuli to mu mi mozna koupi GH WT full bundle pack xD a s mamkou harju VT 3 a nekdy me porazi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 S tímto nemam dobré zkušenosti ,otec se sice připojí a hru komentuje ,že je to ptákovina apd. samozřejmě ,že mu to nejde. A to nemluvím ani o počítači ,kdy se mu podaří nový ,skoro nepoužitý a zabezpečený počítač (Norton Internet Security) zavirovat do 3 hodin ,..a pak tvrdí ,že za to můžu já ,že ten Norton je na nic a že ty viry už tam byli.. někdy si myslím ,že to snad ani není možné ,nicméně si uvědomuju ,že umí zase něco jiného než já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Tak celkem blbost moji rodiče.Moji rodie jsou nejradci kdyz vubec nejsem u ps nebo nekde.Tak kdybych se zeptaj tak si budou myslet ze jsem zhulenej:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Mno když jsme měl xbox tak jsme s tátou pořád hráli FIFU a NHL, ale xbox jsem prodal tak ted hrajem NHL a FIFU pouze přes LAN na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 na psp to snad ani nejde ale na ps3 hrajeme kazdy svuj profil v race driver grid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 PSP vs. PSP, PES09 s tátou, a na PS3 hrajem FIFU 2009 s tatou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 no muj fotřik :D: vždycky puč mi to, pls jak se to harje, tak mu tam dam medal of honor 2 a kalito hodinu jednu misi a pak musim za mamkou a řict ji ať to fotřik už nehraje a taky mě k tomu pusti BLÁZEN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 s tatkou parime porad na psp ps2 ×D s nim je sranda je to borec!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 jo tak to muj tatka pari jednine na ps3 guitar hero 4 na bubny protoze je on sam bubenik!!!! a je v tom fakt borec vyhrava vsechny battly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Když jsem ještě měl psp a měl sem ho na dovolené tak táta hrál loco roco a prosel to xD :lol: ja se mu jen smal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Máma ráda hraje na NDS různé klikací hry jako sou flash na netu nebo hrávala "Demo" Loco Roco na psp furt dokola..Táta má rád Age of Empires a všechny hry kde se střílejí jak on říká "Fašouny" 2.světová a pak furt hrál dokola Peggle (ta kulička) abych odpověděl na otázku tak s tátou vzpomínáme na staré dobré časy PS1 kde hrajeme Medal of Honor proti sobě :D s mámou sem nedávno hrál na PS1 Valkyrii :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 momentalne sedi fotrik na hajzlu a pari bombermana.. co dodat :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Ste se zbláznily nechtěj abych u toho travil takovyho casu... A to jenom proto ze to je to nebavi nebo spis to nikdy nemeli :D:D:D Až na mého vlastního tátu... ten ma predplatny score ,level a pritom hraje CS 1.6 a PES 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Tak to můj tatík furt něco paří :D ....sice an PC,ale paří :Dteď sem mu sehnal Warcraft 2 a je uplně na větvi a furt to paří :D jinak paří DIABLO II,TITAN QUEST hrál i COD2,4 nějaký need for speedy command & conquers,je toho hodně :D prostě pařan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Některým z vás opravdu závidím přístup vašich rodičů:bash: Moji k hraní přistupujou jako keztrátě času.Většinu her komentujou,že je to kravina.Několikrát sem se snažil je zatáhnout do virtuálního světa PC her( teď i PsP her). Jediné na co se můj taťka chytnul byly Fish Fillets(Chodíte s 2 rybičkama a snažíte se je dostat z bludišť tak, aby přežili).Mamka odolala všemu, je to učitlka a nemá ráda žádný hry:D Jenom mě nutí do učení.PsP by mi prej nejradši zabavila a dala na prázdniny, protože je jí prej jasný, že s tim o hodinách vyrušuju :wohow: OMG!Ale když sem byl male tak si pamatuju, že se mnou taťka občas hrával Prince of Persia(na starých dobrých 386:) ).Teď mu spíš jen vypaluju seriály-SG1,SGA,Battlestar Gallacticu atd. Třeba ho to jednou taky chytne, až se naučí si sám pustit pc:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 tatka to jako s komplama dava, sice pomalu, ale dava... novy hry nic, ale vsadim se ze by v casovym limitu dohral PoP 1 a Wolfenstein 3D rychleji nez 3/4 fora xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 S tatem sem s nad nikdy nic nehral von s komplem vubec neumi.je rád že ho zapne.to sem takhle jednou hral san andreas a měl sem si v naky misi vybrat členy do gangu tak se ho ptam koho mam vybrat a on "sejmi je voba stejně sou to cigáni" xD a na pspčku taky jednou byl ale to nehral spis surfoval na dovoleny na netu :cheesygrin: než mu najes seznam tak byl nervni a dys uz mu konecne najel videl že to piše misto diakritiky štverečky tak řekl že to je na nic a a šel si dat pivo :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Tak my s tátou hrajem už od PS1 ještě tý hranatý :-D...nhl 2001 nějaký auta sme pak hráli...ale já ho radši nechal vyhrávat, páč mě pak mlátil, když sem vyhrával :-D jinak na kompu všechno od medala po CoD...jako s ním sme se jednoznačně shodli na tom, že mise ČERNOBIL jsou totálně nejlepší v CoD 4...jinak paříme spolu UO GFM na ... no a na psp jen MotoGP páč totálně oba žerem motorky :-D tak vše :-) přece jen myška je myška a PS 2 je PS 2 ... konzole na sporty, na auta, střílečky a strategie na kompa a na PSP všechno co chcu, když nejsem na kompu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.