Sukacek Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 ahoj, kamarád si koupil nový PSP Slim Lite Black a chtěl si ho nechat normálně flashnout. Mám tu udělanou Pandora baterii i MMS kartu s kterýma jsem předělal už několik PSP, ale na tohle PSP mi vůbec nejde a nevím proč? S mojí kartou a baterií začne blikat ledka baterie, ale nezačne se načítat karta. Zkoušel jsem ještě druhou baterii a ta pro změnu nezačne vůbec blikat. Má karta i baterie jsou určitě v pořádku, jiné PSP flashnout jde, ale proč ne tohle jedno? Děkuji za jakoukoliv radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 nejspis mas na PSP zakladni desku ktera flashnout zatim nejde Nová ochrana proti Pandoře ? ANO ! TA-088 v3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 a v návodu na Pandoru o tom máš taky napsáno..i jak desku poznat http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 zatím není způsob jak to PSP flashnout lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sukacek
ahoj,
kamarád si koupil nový PSP Slim Lite Black a chtěl si ho nechat normálně flashnout.
Mám tu udělanou Pandora baterii i MMS kartu s kterýma jsem předělal už několik PSP, ale na tohle PSP mi vůbec nejde a nevím proč?
S mojí kartou a baterií začne blikat ledka baterie, ale nezačne se načítat karta.
Zkoušel jsem ještě druhou baterii a ta pro změnu nezačne vůbec blikat.
Má karta i baterie jsou určitě v pořádku, jiné PSP flashnout jde, ale proč ne tohle jedno?
Děkuji za jakoukoliv radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts